Nejlepší pánské kožené peněženky od Bugatti Nejlepší pánské kožené peněženky od Bugatti

Nejlepší pánské kožené peněženky od Bugatti

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

31. ledna 2024

Klasické objekty zájmu, které vypadají elegantně a jsou praktické zároveň. Proč světu ukazovat vše, co sebou nosíte, když to můžete diskrétně schovat do peněženky, co vzbudí více zájem a řekne o vás, že preferujete uhlazenost a kvalitu. Další zbytečnost? Nikoliv. Originální doplněk? Rozhodně!

Na výšku, na šířku i ty malé na mobil. Takové pánské peněženky nabízí značka Bugatti ve svém sortimentu. Ta je známá nejen svými luxusními automobily, ale také špičkovou kolekcí pánských doplňků. A mezi tyto doplňky patří i pánské kožené peněženky, které jsou synonymem elegance, kvality a špičkového designu. Ty zároveň splňují všechny atributy pro nadčasový objekt. Jinými slovy, vypadá sice jako zbytečný luxus a rozmařilost, opak je ale pravdou.

Kožená peněženka plní mnoho funkcí, od designu po praktické využití. Díky moderním funkcím, jako RFID, chrání vaše doklady, peníze a ostatní věci, a zároveň mají trvalou hodnotu, která reprezentuje váš styl, a tak nějak i pohled na svět. Jsou tedy tím pravým detailem, který vám udělá radost a zabezpečí vás. Pokud jste se ale už pevně pro koženou peněženku pevně rozhodly, naskytne se několik otázek. Tak například jaká barva? A jaký tvar?

Nejlepší pánské kožené peněženky od Bugatti
Nejlepší pánské kožené peněženky od Bugatti
  • Hnědá peněženka: Hnědá peněženka je klasickou alternativou k černé a nabízí teplý a přírodní vzhled. Je univerzální a snadno kombinovatelná s různými styly od formálního až po ležérní. Proto, pokud se chcete odlišit jen lehce, vsaďte právě na tuto barvu.
  • Koňaková peněženka: Koňakový odstín, který je oproti klasické hnědé trošku do červena, je ráznější, a také přímější. S koňakovou dáte najevo, že máte svůj názor a nebojíte se ho vykřičet do světa.
  • Béžová peněženka: Pánská peněženka v béžových odstínech bude skvělým tahem pro všechny muže, kteří milují vyváženost a rozvahu. Byť se totiž tato barva může zdát jako nudné řešení, opak je pravdou. Bude vypadat skvěle v kombinaci se světlým outfitem, například v barvách bílé a středně šedé. Také ale vynikne na tmavém podkladu, který rozzáří a oživí.
  • Modrá peněženka: Modrá peněženka je skutečný originál a přinese do vašeho šatníku mladistvou svěžest. Od světle modré až po námořnickou modř, zvolte odstín, který vás baví, a tne poté kombinujte s dalšími, například šedými, černými, ale i hnědými doplňky.
  • Šedá peněženka: Šedá peněženka je neutrální a elegantní volbou, která se také skvěle kombinuje. Další výhodou této barvy je, že není zcela obvyklá, a proto si její koupí pořídíte skutečně originální kousek.
  • Červená a zelená peněženka: Červená a zelená jsou výraznými barvami módního světa a okamžitě přitáhnou pozornost. Pokud tedy máte rádi odvážné a výrazné detaily, budou pro vás ideální volbou. Zelená je navíc barvou přírody a svobody. Červená je zase odrazem vášně a divokosti.

Pánské kožené peněženky Bugatti podle tvaru

Tak barvu bychom měli. ale co tvar, respektive velikost peněženky? I její výběr byste měli zvážit a rozhodnout se především dle vlastních potřeb, a také situací, ve kterých se pravidelně ocitáte. Nevěříte? Tak pokračujte ve čtení. Ne každá peněženka je totiž pro businessmana. A ne každá je pro hipstera.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.