Trendy mezi pánskými koženými ledvinkami Trendy mezi pánskými koženými ledvinkami

Trendy mezi pánskými koženými ledvinkami

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

1. dubna 2024

Belt bag. Fanny bag. Waist bag. Bum bag. A česky jednoduše ledvinka. To je velmi žádaný módní doplněk posledních let. Všechny módní influencerky a hvězdy street stylu ji nosí. Přes sako, pod kabát nebo jednoduše k mikině. Způsobů je nepočítaně. A jak to celé letos pojmete vy? Finální styl je na vás. My pro vás máme pár nápadů.

Hitem se staly ledvinky Gucci, Lacoste, Calvin Klein, a také ryze sportovní značky, jako Adidas nebo Nike. Černá je už klasika, letos se ale ke slovu dostaly i šedé, středně hnědé nebo dokonce červené. Cool je přitom kombinace s business stylem, kterým se určitě inspirujte. A pokud máte raději sportovnější styl a neutrální odstíny, hoďte svou ledvinku jednoduše přes basic tričko nebo mikinu s kapucí.

Kdo si ale myslel, že ledvinky jsme měli sundat v devadesátých letech a už je nikdy nevytahovat, měl by se zastydět. Už několikátou sezonu se drží na výslunní a mají proč. Hlavní výhoda? Volné ruce i nezatížená ramena. Nevýhoda? Musíte skutečně pečlivě vybírat. Tento módní doplněk totiž za vás práci neudělá. Vše je o materiálech a formě zpracování. Příklad si můžete vzít z hvězd showbyznysu, bez předsudků nosí belt bag kolem pasu, boků, i jen tak v ruce a světe div se, vypadají u toho perfektně bez ohledu na tvar postavy. takže odteď žádné výmluvy, že pro vás tento zásadní módní návrat není.

Trendy mezi pánskými koženými ledvinkami

10 způsobů jak nosit pánskou ledvinku

Dají se nosit přes rameno, jako crossbody nebo jen tak do ruky. Ledvinky září na našich outfitech od jara až téměř do podzimu a dají se totiž nosit ke všemu. Nevěříte?

  1. Sportovní chic: Kombinujte pánskou ledvinku s kraťasy a basic tričkem nebo mikinou s kapucí pro bezstarostný a moderní sportovní vzhled. To je skvělá volba na procházku parkem i venčení psa.
  2. Elegantní pojetí: Pro serióznější look se nebojte kombinovat pánskou ledvinku s oblekem. Ano, i toto je možnost, která navíc dodá vašemu outfitu odvahu a stylový nádech. Volte ale neutrální barvy a minimalistický styl, aby se excentrická ledvinka nestala středobodem vašeho outfitu a nepůsobila lacině.
  3. Streetwear: Pro odvážnější vzhled zkuste kombinovat pánskou ledvinku například s pánskými džínami a streetwear svršky. Těmi mohou být trička s výraznými motivy nebo ragged styl, Tento look je perfektní pro dny ve městě, kdy chcete zazářit a nebojíte se vyjádřit svůj vlastní, byť trošku svéráznější, názor.
  4. Festivalový vibe: Pánská ledvinka je skvělým doplňkem i pro nadcházející festivalovou sezónu. Kombinujte ji s ležérními šortkami, tričkem s potiskem a stylovými teniskami. Přidejte k tomu sluneční brýle a jste připraveni na den plný hudby a zábavy.
  5. Outdoorové dobrodružství: Pro outdoor dobrodruhy je pánská ledvinka ideálním doplňkem. tedy pokud se chystáte na kratší výlet a neplánujete například noc v lese. zkombinujte ji s tepláky, nebo rovnou celou teplákovou soupravou. Tento praktický a stylový vzhled vám umožní snadný přístup k věcem, které potřebujete během vašich dobrodružství v přírodě. A zároveň vám dopřeje obě ruce volné.
  6. Retro revival: Zkuste vintage s retro vzhledem. Vsaďte na pánskou koženou ledvinku s efektem oprání a originálními doplńkovými prvky, kterou doplníte vintage džínovou bundou, levi's modrými džínami a klasickými pánskými teniskami značek jako Adidas nebo Nike. Tento styl si našel oblibu už před deseti lety, a postupem času na ní rozhodně neztrácí. ba naopak.
  7. Business casual: Pro neformální pracovní prostředí zkuste kombinovat pánskou ledvinku s oblečením jako jsou džíny a košile nebo pokošile. Skvěle se ale bude hodit například i tričko s límečkem. Kožená ledvinka dodá outfitu uhlazenější a praktický dotek.
  8. Beach ready: V případě, že se chystáte na pláž, je pánská ledvinka skvělým doplňkem. Kombinace s kraťasy, plážovým tričkem a sandály je léty ověřená. Tento relax vzhled vám umožní užít si den u vody v pohodlí. Jen se vždy zamyslete nad správnou volbou materiálů, struktur a barev. V tomto případě dokážou celému outfitu dodat potřebný letní nádech, ale také dokážou nadělat dost škod.
  9. Urban explorer: Prozkoumejte město stylově s pánskou koženou ledvinkou. Kombinujte ji s pánskými cargo kalhotami a jednoduchými teniskami a uvidíte, že se budete cítit komfortně a cool zároveň.
  10. Směr koncert: Jaro a blížící se léto je i časem koncertů. Tak zkuste vsadit na pánskou ledvinku s tématickým tričkem a koženou bundou. Nebo vás napadá pohodlnější a ověřenější kombinace?

Top značky pánských kožených ledvinek

Plastové, z nylonu či ledvinky ze sportovních materiálů ponechte festivalovým milovníkům hudby. Ve městě, k saku či rovnému kabátu tyto materiály nevypadají dvakrát přesvědčivě. Vždy je lepší dát přednost koženým variantám, které s další sezonou nevyhodíte. Které se líbí nám?

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.