Objevte na jaře kouzlo světlé kožené kabelky a ledvinky Objevte na jaře kouzlo světlé kožené kabelky a ledvinky

Objevte na jaře kouzlo světlé kožené kabelky a ledvinky

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

26. března 2024

Ještě lepší, ještě zářivější. S naprosto minimální námahou dosáhnete maximálních výsledků. Černou, šedou a hnědou na jaře nahradí krémová, bílá a béžová, která skvěle sedne veselejším a živějším barvám tohoto období. S pomocí světlých odstínů je přitáhnete tam, kam chcete vy. Trik je ale také v textuře, kterou vyberete. Ať už jste tedy o světlých tónech slyšeli cokoliv, zapomeňte na to. Toto jsou pravidla podle Kabeleček. Víc trendy, víc cool.

Krémovou texturou v lehce zlatavém odstínu vymažete všechny stopy po zimní únavě a celý outfit rozzáříte. Povrch se strukturou zvířecí kůže v bílé a béžové barvě dostane váš jarné look do zcela nové dimenze a nikdo, kromě vás, nebude mít ani tušení, co za vaší novou a svěží identitou stojí. Módními doplňky v semišové kůži a oříškové nebo medové barvě dosáhnete mladistvého efektu. A to je teď in. A co s pudrovou klasikou? Hlavně žádné poučky z předchozích sezón. Letošní nové tóny si přímo říkají i o nový přístup. A jste to jen vy, kdo určuje pravidla. Váš nový módní styl se vám totiž potom přizpůsobí.

Objevte na jaře kouzlo světlé kožené kabelky a ledvinky
Objevte na jaře kouzlo světlé kožené kabelky a ledvinky

5 důvodů, proč si pořídit světlou koženou kabelku nebo ledvinku

V obchodech vám může toto nesmírné množství dámských kabelek i ledvinek ve světlých barvách způsobit závratě. Malé i velké modely lákají nejen atraktivními tvary a odstíny, ale především cenami. Možná, že právě teď toužíte po svém vysněném modelu a prožíváte dilema, zda sáhnout po levnějším kousku, utratit peníze za ekologickou kůži nebo raději investovat do dražšího doplňku z přírodní kůže. Samozřejmě, že rozhodnutí je na vás. I tak by ale toto rozhodnutí mělo být správné a dlouhotrvající.

  • Nestárnoucí kousek: Světlou kabelku či ledvinku vyrobenou z přírodní kůže můžete nosit celoročně. Vydrží několikanásobně větší zátěž, a jakmile o ní budete starostlivě pečovat, neztratí svůj tvar ani barvu. Zajímavé je, že barva kabelky se nošením neztrácí, ale získává ušlechtilou patinu, zvláště v případě přírodních odstínů hnědé, či béžové.
  • Synonymum elegance: Kožená kabelka a ledvinka, velká či malá, od renomovaných značek je synonymem luxusu a dobrého vkusu. V současné době si můžete vybrat opravdu z velké škály nabídek. Přírodní kůže ale stále vyvolává obdiv pro svoji vznešenost a eleganci. A to vám za to stojí. Vaši koupi totiž jistě oceníte nejen vy, ale i vaše okolí.
  • Dotek luxusu: A to nemyslíme to nejen obrazně, ale doslova. Světlé barvy, jako bílá, krémová nebo šampaňská, jsou neutrální, a především vyvolávají pocit nenuceného přepychu. A jestliže jste už vyčerpané z klasických barev jako černá nebo šedá, se světlejší verzí na tento problém zapomeňte.
  • Všestranný doplněk: Většina ze světlých barev je naturální a nadčasová. Stačí se podívat na ty nejslavnější modely kabelek jako Hermes nebo Celine. I ty totiž byly původně vyrobeny ve světlejších tónech. Klasika je jednoduše věčná. Modely v zářivých naturálních barvách navíc snadno vynosíte jak s elegantním oblečením, tak i v casual stylu s džínami.
  • Láska minimalistek: Jestliže patříte do skupiny shopaholicek, je nám jasné, že budete každou sezónu sahat po coll barvách. Ale váš vysněný kožený doplněk přece nemusí být stále jen snem. Může být i odrazem myšlenek Slow Fashion. Jednoduchý model v té správné barvě je univerzální, praktický a nadčasový. V mnoha situacích vás společensky nezradí a po první sezoně neputuje takový kousek do šatníku vaší přítelkyně.

Nejlepší dámské kožené kabelky a ledvinky

Jedny z nejoblíbenějších trendů letošního roku jsou čisté linie, jednoduché zapínání a odepínací popruh. Tyto módní doplňky si získaly srdce žen právě díky rysům, které z trendu činí nadčasovou módu. A barva? Bílá, pudrově žlutá, béžová, světle hnědá. Je to na vás. Jen ať je proboha světlá!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.