Top pánské tašky na notebook k Valentýnu Top pánské tašky na notebook k Valentýnu

Top pánské tašky na notebook k Valentýnu

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

7. února 2024

Valentýn rozhodně není jen příležitostí, jak obdarovat něžnější pohlaví. I muži milují, jsou milováni, a zaslouží si tak stát se součástí, ne-li hlavní postavou, svátku lásky. A také si zaslouží dárek. Dárek, který jim připomene, že na ně myslíte, nosíte je v hlavě i v srdci, a také přesně víte, co má rád. A co bychom si povídali, každý muž jistě ocení stylový doplněk s nádechem praktičnosti. Něco jako tašku na notebook.

Valentýn je pro většinu žen romantickým svátkem, který tráví společně se svým přítelem či manželem. Mnohdy to mají ale ztížené, protože vybrat ten správný valentýnský dárek pro „drsného chlapa“ je poměrně složité. V případě, že ani vteřinu neváháte, jste spíše jedna z mála. Pokud ale stejně jako většina tápete, my vám pomůžeme. Valná většina mužů je totiž v dnešní době vlastníkem minimálně jednoho notebooku nebo tabletu, které si často nosí sebou. A v tomto případě jistě ocení kvalitní a stylový obal, který elektronické zařízení ochrání a jemu dodá ten správný a žádoucí styl.

Podle čeho vybrat dárek k Valentýnu pro muže

Nadcházející svátek zamilovaných, Valentýn, je skvělou příležitostí vyjádřit svou lásku k vašemu partnerovi. Pokud váháte, jaký dárek vybrat pro muže ve svém životě, nezapomeňte, že nejvíce ceněným dárkem je vaše přítomnost a láska. Materiální věc ale také vždy potěší.

  • Zaměřte se na jeho zájmy: Přemýšlejte o tom, co ho opravdu baví nebo motivuje. Může to být cokoliv, od sportu až po vaření, ať už je to spojené s jeho hobby nebo kniha o jeho oblíbeném tématu.
  • Osobní dotek: Dárky s osobním významem mají vždy silný dopad. Zvažte personalizované věci, jako šperky se jménem, datem vašeho výročí nebo módní doplňky na míru.
  • Zážitky: Darujte mu zážitek, který si společně užijete. Víkendový výlet do města, kde jste ještě nebyli, kurz vaření nebo adrenalinová aktivita, která vám oběma dodá spoustu vzrušení jistě nadchne.
  • Technologické novinky: Pokud je váš muž technický nadšenec, rozhodně ho potěší nějaké chytré zařízení, jako je nový gadget, sluchátka nebo chytré hodinky. Vybírejte ale věci, které skutečně zaujmou a potěší.
  • Dárkové poukazy: Pokud jste opravdu v rozpacích, co vybrat, dárkový poukaz do jeho oblíbeného obchodu je vždy bezpečnou volbou.
  • Romantické gesto: Někdy jsou to ty nejjednodušší věci, které mají největší význam. Udělejte mu snídani do postele, napište mu vášnivý dopis nebo si společně užijte romantický večer se svíčkami a dobrým vínem.

Nejlepší pánské tašky na notebook

Pokud jste se rozhodli pro nadčasový módní doplněk, který bude vašeho milého provázet všude, a on tak na vás bude myslet kdekoliv bude, potom je pánská taška na notebook skvělou volbou. Během posledních let se staly nezastupitelným praktickým parťákem, a zároveň designovým kouskem každého moderního i tradičního muže. A i toho vašeho správně vybraný model jistě nadchne.

Jak překvapit muže na Valentýna

A když už jste v tom výběru dárku, můžete se letos chopit iniciativy a naplánovat celý společný den. Víme, že toto patří spíše mužům, ale i oni jistě ocení, když z nich letos toto „břemeno” sundáte a překvapíte je ničím, co mají rádi. Může se ale stát, že vás nic nenapadne, a v tom případě tu máme několik ověřených tipů pro všechny.

  • Večeře v restauraci: Ano, láska zkrátka prochází žaludkem. Můžete tedy zvolit oblíbenou restauraci, kam společně rádi chodíte, nebo naopak vyzkoušet úplně nový podnik.
  • Večeře doma: Pokud naopak víte, že váš milý preferuje soukromý a miluje vaši kuchyni, připravte večeři doma nebo ji uvařte společně a užijte si společné romantické okamžiky v soukromí.
  • Degustace vín: Máte doma milovníka kvalitních vín? Potom mu jistě udělá radost degustační večer v jednom z vyhlášených sklípků nebo vinobarů.
  • Filmový večer: Na dobrý film můžete vyrazit do kina, ale stejně tak si můžete kino vytvořit i doma a pustit si třeba Netflix. Když dopředu přípravíte popcorn, k tomu dobré pití a hromadu polštářků, jistě vašeho milého nadchnete.
  • Sportovní aktivity: Pokud jste oba sportovci a na romantiku vás příliš neužije, můžete Valentýna oslavit třeba na bowlingu, během tenisového matche nebo rovnou v gymu.
  • Wellness nebo masáž: Vyrazte společně klidně na celý wellness víkend. I večerní párová masáž ale udělá radost. A pivní dvojnásob.
  • Kulturní zážitek: Využijte valentýnské rande jako příležitost kulturně se obohatit, třeba v divadle, na koncertě, v muzeu nebo na výstavě.
  • Kurzy: Na Valentýna se také můžete společně naučit něco nového, a zároveň si dopřát zábavu a vytvořit nové, krásné, společné vzpomínky. A je jen na vás zda společně holdujete vaření, focení, nebo například společenskému tanci.
Top pánské tašky na notebook k Valentýnu

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.