Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady! Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

14. února 2024

Byť se to možná ještě nezdá, tak jaro už pomalu začíná klepat na dveře, a to především pro módní tvůrce, návrháře, designéry a celé značky, které teď momentálně dokončují a „vypouštějí” na světlo světa své jarní kolekce módních doplňků. My vás postupně seznámíme se všemi a začneme od B, tedy Burkely. Ta totiž svou nejnovější dámskou kolekci představila jako první. Jste zvědavé?

Tradice s lehkou dávkou osobní individuality. Tak by se nechala jednoduše popsat nová dámská kolekce nizozemské značky Burkely. O té už jsme toho napsali spoustu, ale protože nás baví čím dál více, tak si nenecháme ujít ani tuto příležitost a představíme vám její novou tvář v našem sortimentu.

Nemusíte si z hodin matematiky pamatovat téměř nic a tuto přímou úměru stejně poznáte: Jak se oblékáme, má vliv na to, jak se cítíme, a to zas na to, co dovedeme. A na této myšlence dozajisté stojí také nová kolekce Burkely. Klidně můžete jednotlivé modely chápat jako nástroje, s nimiž si bude žena více věřit, a snáz tak dosáhne vytyčených cílů. Máte pocit, že už jste to četli stokrát? Pravděpodobně ano. Ale v době, kdy mnozí vše přehodnocují, je to vcelku relevantní přístup.

Kožené shopper kabelky i psaníčka pro každou příležitost

Kolekce kabelek je na Burkely překvapivě barvitá a najdete v ní řadu prvků, jako třásně na zipech, které byste jen stěží označili za minimalistické, a přesto si uchovává čistý ráz. Navazuje tím na předchozí kampaň, ale také na celkovou vizi značky, jejíž jméno je jasně vygravírováno na originálních cedulkách každého z doplňků. Nejnovější kolekce si zároveň s tím uchovala i možnost volby ideální velikosti. A to je také jedna z věcí, které si na Burkely ceníme nejvíce. Ne každá velikost je totiž ideální do práce nebo naopak vhodná na rande. Někdy zkrátka potřebujeme jen mobil a klíče a jindy celý svět.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Dámské kožené batohy do města

Nepříliš nápadnou, přesto stěžejní součástí kolekce jsou i elegantní batůžko-kabelky, tedy 2 v 1 doplňky, jejichž pořízením váš šatník obohatíte rovnou o dva nové kousky. Burkely tedy evidentně vsadila na teorii, že městské batůžky budou na jaře stejnou nezbytností, jakými byly během loňských let roušky. A pojala je skutečně nadčasově. Stejně jako kabelky, i batohy jsou šité z přírodní kůže, chlubí se univerzálním designem, a navíc má dostatečné dlouhé uši, díky kterým ji můžete pohodlně nosit i přehozenou přes rameno.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Burkely je tady!

Nová kolekce kožených kabelek a batohů Burkely

Burkely všeobecně sází především na svůj individuální, lehce romantický styl s nádechem hipsterské subkultury. Tento rok si ale evidentně řekla, že je na čase přijít s něčím novým. Kdybychom ji měli shrnout do tří slov, byla by to asi tato: alternativa, pestrost a sofistikovanost.

Odstíny krémové, černé, ale také karmínové a šarlatové. Přírodní materiály, pohodlné, přesto ženské tvary s lehkým boho nádechem. To je jaro u Burkely. Už jen při pohledu na fotky se vám jistě vybaví kvetoucí stromy, první sluneční paprsky a nekonečný horizont. Novou kolekci si tak jistě užijete jak při výletech do nekonečné zeleně, tak i do centra města na večerní procházky zakončené skleničkou šampaňského.

Co se týče samotných módních doplňků, kolekce nabízí především psaníčka ve stylu menších crossbody, větší kabelky přes rameno, do kterých se vejde klidně i notebook a batohy 2 v 1. šité jsou z kvalitní hovězí kůže, vnitřní prostor je podšitý látkou s logy značky a zipy jsou doplněné o třásně v lehkém boho stylu.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.