Poctivé pánské kožené batohy Hexagona Poctivé pánské kožené batohy Hexagona

Poctivé pánské kožené batohy Hexagona

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

14. března 2024

Batoh už dávno neznamená jen retro návrat do dětství nebo nevkusný obal na notebook. Návrháři po celém světě zařazují batohy do svých kolekcí, spolupracím slavných jmen a sportovních značek se daří, a tento původně praktický doplněk se stal trendy záležitostí. Tak ho i vy vyměňte za starší modely aktovek a tašek na notebook.

Naším novým objektem zájmu se staly pánské batohy značky Hexagona. Tento francouzský výrobce sází na vysokou eleganci i úroveň, ale zároveň i kvalitu a praktičnost. A vlna zájmu o jeho dokonalé módní doplňky se zvedla letos na jaře, kdy vyšel ven s novou kolekcí pánských městských batohů, které se nebudou “pouze” hodit k vašemu outfitu, ale stanou se jeho hlavní dominantou. Protože tzv. urban batoh by měl být všechno na co vzpomenete.

Dnes, po více než dvou stech letech, kdy se první batoh objevil, by už nikoho ani nenapadlo, že lze přijít s něčím lepším. Hexagona ale umí vždy překvapit, a to v tom dobrém slova smyslu. Jejich nová kolekce je vytvořena ze 100% přírodní kůže, připravena ke každodennímu nošení, a přesto velmi elegantní a vhodná i na formálnější události. Ano! I batoh si můžete vzít do situace, která vyžaduje konzervativnější dress code. Musíte ale přesně vědět který.

Poctivé pánské kožené batohy Hexagona

Nová kolekce pánských batohů Hexagona vyzařuje skutečně vysokou eleganci a chuť světu ukázat něco nového, ale zároveň střídmého. Mají čisté, snadno kombinovatelné linie, hladký povrch a velmi praktické vnitřní uspořádání. To ale dnes nabízí už spousta značek. Tak čím je Hexagona tak unikátní? Nejspíše to bude její francouzský šarm, kterým oplývá. Mnoho značek totiž dnes dokáže nakombinovat funkčnost a styl, ale Hexagona to přece jen umí s takovou mírou noblesy, jako nikdo jiný. A navíc je univerzální. Skutečně univerzální. Její doplňky si tak ve stejnou chvíli může snadno vzít hipster, businessman, student i kuchař nebo nomád. Zkrátka kdokoliv, kdo se v této značce našel.

Poctivé pánské kožené batohy Hexagona

Jak nosit pánský batoh na jaře

Jaro je ideálním obdobím pro módní experimentování. Pokud tedy přemýšlíte o tom, jak zkombinovat praktičnost s elegancí a nosit pánský batoh vyzrálým stylem, máme pro vás několik užitečných tipů.

  • Casual vzhled: Pro sportovnější casual vzhled můžete kombinovat pánský batoh s jednoduchými chino kalhotami, džínovou nebo koženou bundou a pánskými teniskami. Batoh dodá outfitu mladistvý a hravý vzhled, a zároveň bude praktický pro nošení všech potřebných věcí.
  • Elegantnější městský styl: Pokud preferujete eleganci, můžete zvolit batoh s minimalistickým designem a formálnějším oblečením. Ano, věřte, že takový kožený batoh se bude skvěle vyjímat například na klasickém obleku. Kombinujte ho s výraznější košilí s pruhovaným nebo kostičkovým vzorem a sakem a kalhotami ve střídmých barvách, jako je šedá, hnědá nebo tmavě modrá, pro sofistikovaný vzhled.
  • Outdoorový look: Pokud plánujete na jaře dobrodružné výpravy, doporučujeme batoh s funkčnějšími prvky, který se bude hodit k vašim outdoorovým aktivitám. Oblékněte k němu sportovní mikinu a džíny nebo jiné pohodlné kalhoty a stylový sportovní look je na světě.
  • Kombinace barev: Jaro je především o barvách. Tak upusťte uzdu své fantazii a pohrajte si s nimi. Vsaďte například na kontrast barev, jako je neonově zelená a tmavě modrá nebo hnědá, bílá a tyrkysová.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.