Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

5. dubna 2024

Dnes tu pro vás máme skutečný street speciál. Tedy úlovky z ulic, které vás snadno navnadí a předvedou módní doplňky přímo v akci. Ono to totiž na fotkách vypadá vše hezky, ale realita může být jiná. Z toho ale rozhodně nemá strach francouzská značka Hexagona, která se nebojí sdílet nejen produktové vizuály, ale i fotografie módních doplňků přímo na svých zákaznících. A vy tak budete moct tuto pařížskou krásku pochopit a zamilovat si ji.

Hexagona. To je rodinný příběh píšící se od poloviny 80. let 20. století a specializující se na design a výrobu koženého zboží. Společnost Maison Hexagona, založená v roce 1996 v Paříži, kladla již od svých počátků vysoké nároky na znalosti profese kožedělníků, v kombinaci s kreativitou a kvalitou. Garance esteticky promyšleného a důsledně vyrobeného předmětu za nejférovější cenu tak bylo motto společnosti. Dnes značka v každé kolekci klade důraz na vylepšování výrobních technik a jejich přizpůsobení tak, aby co nejlépe vyhovovaly každodenním potřebám. Ergonomické, multifunkční, nadčasové i módní modely. Každý ale vyroben s důrazem na detail a s nabídkou záruky dokonalé a odolné kvality. To je Hexagona, jak ji známe, a jak ji všichni milujeme. pak je tu ale i její nová a mladiství tvář, která se úspěšně zapisuje i do povědomí nejmladší generace a dostává se na chuť jejím potřebám i očekáváním.

Streetwear s kabelkami a pánskými taškami Hexagona

Módní preference mladší generace se samozřejmě liší v závislosti na mnoha faktorech, včetně geografické polohy nebo prostředí. Nicméně existuje několik módních trendů, které pojí celý náš dnešní svět, a to streetwear, vintage, udržitelnost, minimalismus a sportovní elegance. A tyto aspekty bere v potaz i francouzská značka Hexagona, která se v několika posledních kolekcích zaměřuje právě i na očekávání mladších ročníků. Ta se mnohda mohou zdát jako přemrštěná a přehnaná, ale věřte, že když jim dáme prostor, tak mohou i inspirovat.

Dámské kabelky

Fotky mluví zcela jasně: pohodlí, uhlazenost a Quiet luxury. To jsou trendy posledních let, které nelze opomíjet. Jen čas od času se na jedno nebo odpoledne probíjí na vrchol módní hity 90. let či nedbalá elegance, ale dlouhodobý vývoj mluví jasně. Chceme být upravení, konverzovat sofistikovaně a žít ve světě Old Money. Chceme zkrátka možnosti dneška, ale hodnoty včerejška. A proč také ne? Vždyť dnešní možnosti jsou takřka neomezené a „včerejší” hodnoty zase nezkažené. A jak se v tomto stylu oblékat? Jednoduše! v tom tkví to tajemství. Je to jednoduché, nažehlené, nevinné. A stejně by měly působit i doplňky, respektive kabelky. Žádné zbytečné třásně nebo korálky, žádné levné tretky. Naopak kvalitní kůže a zpracování, a pokud chci svou kabelkou zaujmout, tak raději jen hrubší nebo výraznější strukturou materiálů. Líbí se vám?

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Pánské víkendové tašky a batohy

Pánská móda letos na jaře velí podobně, jako ta dámská. Tedy pohodlí a praktičnost, ale i vytříbený vkus a elegance. A i zde si na své přijde francouzský výrobce módních doplňků Hexagona, který si už dlouhá léta buduje oblíbenost a jméno i mezi muži. V jejich sortimentu tak kromě klasických tašek a aktovek naleznete i pánské městské batohy nebo cestovní tašky. Všechny přitom vyrobené z velmi kvalitních materiálů a doplněné o elegantní kovové spony a kování. A na co ještě se mohou muži letos na jaře těšit? Určitě na střídmost, kvalitu převládající nad kvantitou, a také základní barvy doplněné o pastelové tóny. Zkrátka možná trošku muženější, ale stále jaro.

Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem
Značka Hexagona: dámské kabelky a pánské tašky s francouzským šarmem

Nejlepší kabelky, batohy a tašky z jarní kolekce Hexagona

Je čas připravit svůj šatník na jarní dny! A protože následující sezónu bude trendy ženskost a jemnost, doporučujeme při rentgenování nových kampaní zaměřit se na novou kolekce klasických nebo rovnou francouzských značek, jako je právě Hexagona. Ta je totiž ztělesněním elegance, a také ideální volbou pro zvláštní příležitosti od svateb až po ostatní významné události.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.