Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady! Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

20. února 2024

Hexagona představila světu svou novou kolekci dámských kabelek a batohů. A už na první pohled je vidět, že jsou jako dělané na jaro. Hýří totiž svěžími i veselými odstíny, ale myslí i na praktické využití. A protože jde o Hexagonu, zaručí vám, že vydrží více než jednu sezonu, stejně jako to, že snadno zapadnou do vašeho šatníku. A svůj slib splní do posledního detailu.

Když se rozhodnete investovat do nové kabelky, je dobré mít na paměti několik věcí. Tou nejdůležitější je její životnost. Právě ta by měla být jasnou prioritou a varovat před impulzivním nákupem modelu, který upoutal pozornost stylistů hvězd a vy jste dostali nutkání pořídit si nový doplněk, i když dopředu víte, že se za týden objeví další objekt touhy. Než si tedy koupíte nový kousek, zeptejte se sami sebe: bude se mi líbit i za několik let? A myslel i designér při její výrobě na tuto otázku? U hexagony tedy rozhodně ano.

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Jak kombinovat barevnou kabelku s outfitem

Kabelka je nejen praktickým doplňkem, ale také představuje velmi snadný způsob, jak přidat barevný prvek do vašeho outfitu. Nicméně, právě kombinování barev může být výzva. Pokud se experimentování obáváte, rádi vám poradíme jak na to. Jak skrze barvy vyjádřit svůj styl, pohled na svět, výraz osobnosti a přidat do vašeho vzhledu zajímavý a originální prvek.

  • Neutrální základ: Pokud máte kabelku výrazné barvy, jako je například fialová nebo červená, doporučuje se začít s neutrálním základem v ostatních částech outfitu. Čistě černé, šedé, oříškově hnědé nebo krémové oblečení vytvoří jednoduchý monochromatický podklad a umožní barevné kabelce vyniknout.
  • Monochromatický vzhled: Pokud si přejete elegantní a sofistikovaný vzhled, zkuste zvolit kabelku, která má podobný odstín jako zbytek vašeho outfitu. Tento monochromatický styl vytváří dojem souvislosti a harmonie. A na jaké barvy v tomto případě vsadit? Zkuste například odstíny fialové, jako levandulová, slivková a purpurová, ale zkusit to můžete například i s tmavě zelenou, tedy petrolejová, lahvová nebo smaragdová.
  • Barevný kontrast: Barevná kabelka může být skvělým způsobem, jak přidat do outfitu velmi výrazný akcent a říct tak: „Jsem tu a nebojím se vyjádřit.”. Pokud máte na sobě jednoduchý outfit, jako je například bílé tričko a šedé široké kalhoty, půjde to snadno například s přidáním modré nebo vínové kabelky. Pokud sázíte na výrazné barvy outfitu, například korálovou, magentu nebo modrou, zvolte u kabelky barvy jako šedá, tmavě modrá nebo bílá. Ano, i to jsou barvy, které přidají do outfitu potřebný kontrast, a navíc se budou později snadno kombinovat i s méně křiklavým oblečením.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Hexagona je tady!

Růžové, zelené i broskvové doplňky Hexagona

Vybrali jsme pro vás top 3 modely v různých barvách, které jistě zaujmou svou jednoduchostí, všestranností i svěžím výrazem, a které využijete nejen v následující sezóně, ale navždy.

Růžová kabelka Hexagona Vinet

Vinet je učebnicovým příkladem, kdy i v sobě i čistý minimalismus může nést prvky něčeho jedinečného a přívětivého. Ano, klasický minimalismus na sebe bere spíše konzervativní a chladnější podobu, která si drží odstup a serióznost. Pokud ho ale zabalíte do něžné barvy, hned z něj máte úplně jiný dojem. Souhlasíte?

  • Dámská kabelka Hexagona Vinet - béžová
  • Dámská kabelka Hexagona Vinet - béžová
  • Dámská kabelka Hexagona Vinet - béžová
  • Dámská kabelka Hexagona Vinet - béžová

Zelená kabelka Hexagona Rezza

Crossbody Rezza je menší než Tadde, ale zato má výraznější tvar a vytváří robustnější dojem. určitě na vás tedy nezanikne. a bát se nemusíte nai barva. ta je sice zelená, ale jedná se o pastelově zelenou, která se sama o sobě velmi snadno kombinuje s ostatními pastelovými barvami, bílou, sytě zelenou, ale vsadit můžete i na kontrast a přidat k ní například tmavě šedou nebo indigovou.

  • Dámská crossbody kabelka Hexagona Rezza - světle zelená
  • Dámská crossbody kabelka Hexagona Rezza - světle zelená
  • Dámská crossbody kabelka Hexagona Rezza - světle zelená
  • Dámská crossbody kabelka Hexagona Rezza - světle zelená

Broskvový dámský batoh Hexagona Liliame

Naším posledním tipem je dámský městský batoh Liliame. Ten vám praktické vnitřní uspořádání, s hlavní kapsou na zip, která je podšitá hnědou a béžovou látkou, a praktické rozdělení na dvě poloviny. Navenek batůžek působí velmi originálním dojmem, a to díky tvaru i přední kapsičce na zip. A pokud neholdujete pastelovým barvám, můžete si ho objednat v sytě žluté nebo hnědé.

  • Dámský batoh Hexagona Liliame - bílo-béžová
  • Dámský batoh Hexagona Liliame - bílo-béžová
  • Dámský batoh Hexagona Liliame - bílo-béžová
  • Dámský batoh Hexagona Liliame - bílo-béžová

Nové dámské kabelky a batohy Hexagony

Naše 3 tipy už znáte. Celá kolekce značky Hexagona ale samozřejmě nabízí mnohem víc. Mnohem více modelů, mnohem více barev a mnohem více funkcí.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.