Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

17. února 2024

Od února si u nás můžete pořídit kousky ikonické italské módy. Do našeho sortimentu jsme totiž přidaly značku The Trend, která překypuje designovými dámskými kabelkami, batohy, ale také pánskými elegantními taškami. A mnohem víc. The Trend je propojením klasického italského stylu s moderním designem a svým produktům tak dodává zcela nový nádech i pohled na módu.

Přemýšlíte o oživení vašeho stylu něčím novým a neokoukaným? Potom se podívejte na nabídku značky The trend, kterou máme nově v našem sortimentu. Ta sází na kvalitní kožené materiály, ale také originální pojetí jednotlivých kousků. A je italská. A co bychom si povídali. Není moc národů, které na módě lpí a vědí o ni tolik, jako právě ten z Apeninského poloostrova.

Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Zajímavosti o značce The Trend

Značka The Trend se „zrodila” v italském městě Mogliano, jako propojení tradičního italského stylu s moderním designem, a vytváří tak produkty, které vyzařují originalitu. Jejich kolekce zahrnují dámské batohy a kabelky, ale i pánské tašky a peněženky. Všechny jsou přitom pečlivě vyrobeny s využitím prvotřídních materiálů a moderních technik. Ve značce se tak najde každý, kdo si cení kvality a odolnosti výrobků, ale i italského stylu a současného designu.

  • Kvalita výrobků: Vybraná  a odolná kůže a kvalitní způsob zpracování. To je charakteristika těchto doplňků.
  • Italský styl: Kosmopolitní a všestranný styl. Ideální pro ty, kteří nehledají kompromisy, ale skutečný ideál.
  • Současný design: The Trend interpretuje styl, který nezná žádné trendy, protože je nadčasový a vždy aktuální.
Seznamte se: značka kabelek, batohů a tašek The Trend

Jak nosit kabelky a batohy v italském stylu

Italský styl je především o eleganci a kvalitě. Charakteristickým rysem italské módy je snaha zvýraznit ženskost i mužnost. Tomuto módnímu světu tak vládne svůdnost i síla a dominují mu barvy, vzdušné materiály elegantní střihy i doplňky, které jsou nepostradatelnou třešničkou na dortu každého outfitu. Italové jsou doslova mistry v používání doplňků. Dokážou si skvěle pohrát s obyčejnou šálou, šátkem, kloboukem či brýlemi. Dalo by se říct, že doplňky jsou pro ně stejně důležité, jako oblečení samotné. Té největší pozornosti se ale těší kabelky, tašky a aktovky.

  • Kvalita: Italský styl preferuje kvalitu nad kvantitou. Místo toho, aby Italové doma měli tisíce levných modelů, raději investují do několika kvalitních doplňků, které dlouho vydrží a dobře se kombinují.
  • Tradice: Módní doplňky tradičních tvarů a základních barev je alfa a omega. Pokud tedy také vsadíte na kabelky nebo tašky v klasických tvarech a neutrálních barvách, jako jsou černá, hnědá, šedá nebo béžová, pořídíte si tím domů kousek, který si najde místo ve většině z vašich outfitů.
  • Trendy: Itálie je ale samozřejmě otevřená i budoucnosti a přátelská k módním trendům, jako jsou například batohy. Ty sice známe již celá staletí, ale jako elegantní doplněk je vnímáme jen pár posledních let. V italském stylu tak mohou ženy batoh nosit například s kratšími šaty a koženou bundou. Pánové je zase snadno nakombinují v casual stylu, tedy například s basic tričkem, sakem a poloformálními kalhotami.
  • Detaily: Italská móda je hodně o detailech, na které sází i značka The Trend. Třásně na kabelkách, kovové přezky nebo výrazná loga značky. Tyto detaily přidají do vašeho outfitu nádech luxusu.
  • Osobnost: A to nejdůležitější nakonec. Ať už vsadíte na jakýkoliv kousek, outfit nebo styl, noste ho sebevědomě, s hrdostí a láskou. Italský styl totiž není jen o tom, co nosíte, ale především o tom, jak to nosíte. Tak buďte i vy hrdí na svůj outfit a nechte svou osobnost zazářit.

Top kabelky a batohy značky The Trend

The Trend je italská módní značka, specializující se na exkluzivní dámské a pánské módní doplňky. Propojuje tradiční italský styl s moderním designem, a vytváří tak produkty, které vyzařují originalitu. Tak se i vy podívejte na jejich kolekce kabelek a batohů a dodejte vašim všedním outfitům zcela unikátní nádech.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.