Dámské psaníčko jako dárek k 1. Máji Dámské psaníčko jako dárek k 1. Máji

Dámské psaníčko jako dárek k 1. Máji

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

17. dubna 2024

Romantický 1. Máj. A k tomu malý dárek jako stvořený k této události. Nenapadá vás nic? V Kabelečkách jsme nad tím přemýšleli, a jako malý, leč dokonalý dárek nám vyšlo dámské psaníčko. Ono je totiž, stejně jako tento svátek, romantické, a přesto dokáže dodat důraz na události, během kterých ho nosíte. Pokud tedy přemýšlíte, že svou milou v tento den něčím obdarujete, rádi vám poradíme podle čeho vybírat, a na jaké značky se zaměřit.

Od psaníček posetých zářivými kamínky přes flitry a metalické barvy. Kabelky připomínající spíše bižuterii se postupně dostávají na výsluní. Rok co rok se tento trend vrací především díky oslavám Vánoc a dalších významných událostí. Letos svou roli ale ještě vytopovaly, protože se stali součástí běžných outfitů. Nebude k nim potřeba oslnivá róba ani výjimečná akce. Malé kabelky v roce 2024 rozzáří i klasický outfit v podobě džínů a basic trika. Tak proč na jedno z nich nevsadit i jako na dárek?

Dámské psaníčko jako ideální dárek k 1. Máji
Dámské psaníčko jako ideální dárek k 1. Máji

Podle čeho vybrat dámské psaníčko

Vybrat si správné dámské psaníčko může být pro mnohé mužů obtížný úkol. Se širokou škálou stylů, materiálů a funkcí, které jsou k dispozici, je totiž snadné se ztratit. Nicméně správné psaníčko je jak praktickým doplňkem, tak i módním statementem a letos dokonce nutností. Proto věřte, že když na něj vsadíte a obdarujete jím vaší něžnější polovičku pravě na 1. Máje, tak určitě zabodujete. Jeho výběr ale v první řadě vyžaduje zvážení několika faktorů, včetně velikosti, materiálu a designu. A co ještě?

Velikost

Nejdůležitější věcí, na kterou se zaměřit, je kapacita psaníčka. Pokud vaše partnerka preferujete menší velikost a vystačí si pouze se základní věcmi jako mobil a klíče, sáhněte klidně po těch nejmenších modelech. Pokud ale potřebuje více prostoru na kosmetiku a další předměty, zaměřte se na raději na psaníčka, která nabízí větší kapacitu.

Materiál

Materiál, ze kterého je psaníčko vyrobeno, je také důležitým faktorem. Kožená psaníčka jsou tradiční volbou a nabízejí trvanlivost a elegantní vzhled. Na trhu jsou však také psaníčka vyrobená z materiálů, jako je polyester nebo textilní materiály, která jsou letos velmi v módě.

Design

Design psaníčka by měl odrážet její celkový styl. Můžete tak vybrat klasický jednobarevný model nebo odvážnější střih a texturu. Například právě letos na jaře se na vrchol dostala psaníčka ve tvarech pusinek, rtěnek, bot, zrcátek, a dalších drobnůstek, které má ve svém „portfoliu” jistě každá žena. Také zvažte detaily jako zapínání, popruhy nebo dekorativní prvky.

Cena

Nakonec nezapomeňte zvážit cenu a kvalitu psaníčka. Investice do kvalitního psaníčka může být dlouhodobější a uživatelce poskytne lepší uživatelskou zkušenost. Nicméně, pokud máte omezený rozpočet, stále existují i možnosti kvalitních psaníček za dostupné ceny.

Nejkrásnější dámská psaníčka podle Kabeleček

Letos na jaře a v létě tedy ovládají kabelkovou scénu taková psaníčka, která se blyští a třpytí. Ve svých kolekcích je předvedla například Stella McCartney, Gucci i Dolce & Gabbana. Potom máte ale ještě jednu možnost, a to vsadit na možná méně výrazný model, ale za to takový, který bude svým nadčasovým tvarem i materiálem ovládat každou sezónu. nejen tu letošní.

Facebag Love jako tip na závěr

A nakonec tu máme tip pro všechny pány, kteří svou ženu nebo slečnu chtějí obdarovat skutečně trendy kouskem. Tím je kabelka Love, značky Facebag. Má okouzlující romantický tvar, disponuje odnímatelným řemínkem na ruku, je ušita z kvalitní kůže a můžete ji vybrat rovnou ze dvou barev. Za nás ale přece jen vítězí ta modrá.

  • Trendy kožené psaníčko Facebag Love - modrá
  • Trendy kožené psaníčko Facebag Love - modrá
  • Trendy kožené psaníčko Facebag Love - modrá

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.