Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 8h 18m

Zavřít

Podle čeho vybrat pánskou business tašku na notebook Podle čeho vybrat pánskou business tašku na notebook

Podle čeho vybrat pánskou business tašku na notebook

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

7. prosince 2023

Ať už vybíráte tašku na notebook jako vánoční dárek nebo si jednoduše chcete pořídit nový doplněk pro sebe, měla by splňovat několik požadavků na kvalitu i design. Také by ale měla být praktickým kouskem, který ideálně pojme nejen notebook nebo tablet, ale i další drobnosti. A kde se po takové tašce poohlédnout? Poradíme vám.

Většina z nás v dnešní době potřebuje svůj notebook nebo tablet někam přenést. A ať už se jedná o každodenní cesty do práce, školy nebo jen občasné víkendy u rodičů, je potřeba na něj mít i vhodný obal. My se dnes zaměříme na pánské tašky s popruhy, které nejen že hezky vypadají, ale především jsou funkční a komfortní. Právě popruhy jim totiž dodávají potřebné pohodlí pro nošení v ruce nebo přes rameno. A že vám klasické tašky přijdou až moc formální a konzervativní? Nenechte se mýlit. Dnešní značky nabízejí skutečně široký sortiment a při jeho tvorbě myslí na módní vkus skutečně každého.

Podle čeho vybrat pánskou business tašku na notebook

Jak vybrat pánskou tašku na notebook

Při výběru tašky na notebook dbejte nejen na design, ale především na bezpečnost a ochranu vašeho zařízení. Přece jen se můžete dostat do situace, kdy omylem s vaší taškou „ťuknete” o zeď nebos e vám z ní například v metru někdo pokusí odcizit obsah. A věřte, že v těchto okamžicích je skutečně kvalitní a bezpečný obal k nezaplacení. Pojďme si tedy shrnout na co všechno myslet.

  • Velikost: Jako první si uvědomte úhlopříčku vašeho notebooku, abyste mohli vybrat tašku, která bude dostatečně prostorná, a zároveň bezpečně ochrání vaše zařízení.
  • Zabezpečení: Jak už jsme výše zmiňovali, ochrana vašeho zařízení by při výběru tašky měla hrát jednu z hlavních rolí. I proto v naší nabídce naleznete pouze tašky s vnitřním polstrováním, bezpečnostními přihrádkami a z odolných materiálů. Ten totiž také zajišťuje odolnost, a zároveň přidává profesionální vzhled.
  • Uspořádání: Dalším důležitým aspektem je uspořádání tašky. Rozhodněte se, jaké další věci budete potřebovat nosit. Určitě by v tašce měl být prostor na nabíječku, myš nebo další dokumenty. Při výběru myslete i na boční kapsičky a přihrádky na drobnosti, jako klíče nebo mobilní telefon.
  • Komfort: Při výběru je také důležité zohlednit pohodlí. Například polstrované popruhy a zadní část tašky mohou ulehčit nošení, zejména pokud plánujete nosit notebook delší dobu.
  • Preference: Pokud jde o styl, je to čistě na vás. Existuje mnoho možností od klasických tašek ve stylu aktovek až po moderní provedení, a všechny přitom nabízejí různé designové prvky i barevné varianty. Důležité je vybrat si takový styl, který bude vyhovovat vašim potřebám, a zároveň bude reflektovat váš osobní vkus.
Podle čeho vybrat pánskou business tašku na notebook

Materiály pánských tašek na notebook

Materiál, ze kterého je pánská taška na notebook vyrobena, je tedy jedním z klíčových prvků při výběru správného produktu. Ze kterých ale vybírat, abyste splnili vaše specifická očekávání?

Top značky pánských tašek na notebook

Pokud jste se již rozhodli, jaká máte od tašky očekávání, co se funkčnosti i materiálů týče, bude potřeba zvolit to poslední, a to styl. Tedy vlastně spíše značku. Každá se totiž zaměřuje na trošku jiný módní směr i potřeby zákazníků. Jako první se tedy zeptejte se: „Preferuji, vintage, unikátnost, minimalismus nebo sportovní styl?”

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.