Tamaris za bezkonkurenční ceny Tamaris za bezkonkurenční ceny

Tamaris za bezkonkurenční ceny

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

18. dubna 2023

Black Friday máme za sebou, do sezónních slev daleko a vy stále nemáte své vysněné kousky doma? Nevadí! Máme pro vás produkty značky Tamaris za zvýhodněné ceny. A jako vždy i několik tipů navíc. Tak se na to pojďme podívat.

Tamaris jste už jistě slyšeli. Tato německá značka je synonymem pro high street fashion a eleganci. Nabízí především boty, ale i módní doplňky, ve stylu casual a smart casual, a to za přijatelné ceny. Poslední dobou se ale asi všichni snažíme šetřit více, než obvykle a každý nový kousek do našeho šatníku si pořádně rozmyslíme. Nic naplat. Naštěstí každá krize jednou skončí. A do té doby pojďme využít zvýhodněných nabídek. Vždyť od toho tu jsou. A udělat si jednou za čas radost není hřích.

Jak šetřit peníze a nezbláznit se z toho

Výprodeje a sezónní slevy se staly nedílnou součástí našich nakupovacích manýrů. Vždy se najde důvod, proč něco zlevnit, a vždy se také najde důvod, proč si zlevněné zboží koupit. Pokud si i vy raději počkáte na zvýhodněné ceny, ale neradi procházíte tisíce online nabídkami, máme pro vás krátký návod, jak to vše zvládnout beze stresu a vítězně odcházet z internetu, bohatší o vaše vysněné kousky, za ještě vysněnější ceny.

  • Napište si seznam: Projděte si šatník a zjistěte, co chybí nebo po čem prostě toužíte. Vždyť i při nákupu jídla je takový seznam pomocníkem k nezaplacení. Ušetří vám čas, a zároveň vám pomůže udělat si v nákupu jasno.
  • Filtrujte: Pomocí filtrů vyhledejte produkty, které potřebujete. Začněte výběrem velikostí a cenového rozpětí. Vyřaďte barvy, střihy a materiály, které nikdy nenosíte. Ušetříte tím spoustu času.
  • Na větší nákup si vyhraďte čas: Pokud plánujete nakupovat více, určitě si na to udělejte čas a nenakupujte ve spěchu o obědové pauze nebo rychle ráno, před odchodem do práce. Takto se vám může snadno stát, že „kliknete” na špatnou velikost nebo ze stresu prostě koupíte něco, co nechcete. Pokud si ale večer u televize v klidu položky projdete, určitě nebude váš nákup tak stresující, a třeba si ho i užijete.
  • Nenechávejte nákupy na poslední chvíli: Jistě se vám už také někdy stalo, že jste s nákupem otáleli a vybrané kousky už tam později nebyly. Ano, toto je riziko, které sebou zvýhodněné ceny nesou. Proto - pokud máte vybráno - tak nečekejte a rovnou rychle k online pokladně.
  • Zvažte rozpočet: Koupit si něco hezkého a nového jistě potěší každého z nás, ale neměli bychom při tom zapomínat, jaký je náš budget. Takto si alespoň ušetříte pozdější špatné svědomí.

Udělejte radost sobě i ostatním se značkou Tamaris

Pokud rádi plánujete, a zároveň šetříte, určitě můžete slevy využít i pro nákup dárků vaším nejbližším. Zvýhodněná nabídka totiž rozhodně neznamená horší kvalita. Můžete se tak snadno dopředu připravit na narozeniny babičky, mamky nebo kamarádky. Nebo se rovnou „vyzbrojit” na Vánoce a nemuset se v prosinci stresovat v nákupních centrech. Budete připravena dopředu a nová kabelka zase jistě potěší každou obdarovávanou ženu. Pokud jste se ale rozhodli pro tuto možnost, určitě nezapomeňte na tři základní pravidla nákupu dárků:

  • Zvažte osobní vkus obdarovávané osoby. Každý jsme přece unikát, máme svůj styl i preference.
  • Určitě popřemýšlejte i o účelu samotného dárku. Pokud se vám tedy mamka zrovna minulý týden zmínila, že potřebuje novou kabelku do města, tak je to pro vás velká příležitost.
  • Když si nevíte rady s výběrem konkrétního produktu, inspirujte se nebo si rovnou nechte poradit od dalších osob ve vašem okolí, ať už půjde o velikost či barvu. Chcete přece, aby váš dárek byla trefa do černého.

Ostatní zvýhodněné značky kabelek, peněženek, a dalších doplňků

Pokud značka Tamaris zrovna není váš „šálek kávy”, ale chcete si udělat radost něčím novým, tak pro vás samozřejmě máme celou řadu dalších značek, za zvýhodněné ceny. Například Katana, David Jones nebo Italia vás svou nabídkou také jistě nadchnou.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.