Seznamte se: německá značka Tamaris Seznamte se: německá značka Tamaris

Seznamte se: německá značka Tamaris

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

30. října 2022

O značce Tamaris už jste určitě zaslechli. Pravděpodobně však v souvislosti s jejich širokou škálou vysoce kvalitní dámské obuvi. Věděli jste ale, že stejně dobrou práci odvádí odborníci z Tamaris také při výrobě dalších doplňků? Skutečně! Dámské kabelky, peněženky, batohy i ledvinky Tamaris jsou neuvěřitelné a určitě stojí za vaši pozornost. Pojďme si v dnešním díle „Seznamte se“ prohlédnout tuto značku zblízka.

Historie

Již v roce 1967 založit Horst Wortmann v německém Detmoldu Wortmann KG. Jak se tato firma postupně rozrůstala a nabírala nové a nové značky, stal se z ní holding. Dnes již patří mezi největší výrobce obuvi v Evropě a do jeho skupiny patří samozřejmě také značka Tamaris. Tato značka vznikla jako odpověď na základní požadavky zákazníků. Chtěli kvalitu za rozumnou cenu. A to se jí daří dodnes. Kromě obuvi v jejím sortimentu najdeme ale také nespočet dámských doplňků. Klíčový byl pro Tamaris rok 2005, kdy byla otevřena první prodejna – v Berlíně. Dalším skvělým rokem byl rok 2011, kdy se umístila na vítězné pozici ve studii značek BEST BRANDS a získala 3. místo v kategorii „nejlépe rostoucí značka“.

Sortiment

Kromě notoricky známé obuvi nabízí Tamaris také širokou škálu doplňků, které najdete právě v naší nabídce. Jedná se o ryze dámské zboží. Všechny výrobky se mohou pyšnit vysokou kvalitou, elegantním, nadčasovým a velmi osobitým designem. Mezi doplňky Tamaris najdete především kabelky, psaníčka, peněženky a batohy. Vše jak v klasických odstínech černé, šedé a béžové, tak i v překrásných jarních či letních odstínech.

Motto

„Vždy nadčasově“. A toho se Tamaris opravdu daří. Všechny doplňky jsou ohromně nadčasové. Nemusíte se tak obávat, že si pořídíte doplněk, který nadcházející sezónu nebude „IN“. Další zásadou, kterou zajisté uvítáte, je „kvalita za rozumnou cenu“. Tamaris je tak jasnou volbou pro dámy, které hledají kvalitní doplňky za odpovídající cenu.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.