Jak vybrat dárek k promoci? Máme pro vás několik tipů! Jak vybrat dárek k promoci? Máme pro vás několik tipů!

Jak vybrat dárek k promoci? Máme pro vás několik tipů!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

15. dubna 2023

Chystáte se na promoci člena rodiny, blízkého přítele nebo partnera a čeká vás výběr dárku? Vybrat vhodnou upomínku je někdy obtížné. S naším průvodcem ale jistě váš dárek zazáří. A stane se nejen vzpomínkou na významný den, ale i pomyslným základem nových začátků.

Personalizujte

Volba toho nejlepšího dárku k promoci závisí na několika faktorech, jako zájmy a preference obdarovávaného i hloubka vašeho vztahu. A personalizace je skvělým způsobem, jak dát najevo, že si vážíte vašeho vztahu. Jak ale na to?

  • Zamyslete se nad tím, co by pro absolventa mohlo být užitečné v jejich nové roli. Například když se jedná o lékaře, právníka, nebo businessmana, určitě potěší aktovka nebo taška na notebook z pravé kůže.
  • Gravírování dárku, jako jsou hodinky, ale i kožené výrobky a doplňky, může být skvělý způsob, jak dodat předmětu osobnější aspekt. Do gravírování navíc můžete zahrnout osobní poselství, věnování, nebo důležitá data.
  • V neposlední řadě můžete personalizovat v podobě ručně psaného dopisu nebo alespoň přání. Je to velmi osobní doplněk dárku, který koupíte v běžném papírnictví nebo můžete rovnou sami vyrobit.

Ideální dárky podle Kabeleček

Když přemýšlíte o dárku k promoci, mějte na paměti, že je to důležitý a významný milník v životě absolventa, a proto by i dárek měl být vybrán velmi pečlivě. Zvažte tedy něco trvalého a skutečně kvalitního.

Kvalitní kožená taška zvládne vše

Ne, dokumenty a notebooky nezůstanou ve škole, ale na ramenech našich nejbližších. Je tedy potřeba koupit aktovku nebo brašnu, která bude vyrobena z pevného materiálu, odolného proti opotřebení, tření, ale například i poškození. Proč? Protože samou nervozitou z prvního dne se na ní může vylít káva nebo čaj. A skvrnu z kožených výrobků snadněji odstraníte. Svou strukturou a luxusním dojmem bude také vždy působit sofistikovaně, a svého nositele tak povýší do vyšší třídy. Kožená taška se navíc hodí i pro další příležitosti, jako méně formální aktivity. Ano, můžete si být jisti, že bude vypadat dobře, ať už bude nošena kamkoliv. V neposlední řadě je kožená taška ekologická. Často se vyrábí ze skutečně kvalitních materiálů a bez použití škodlivých chemikálií. Pokud se tedy rozhodnete obdarovat koženou taškou, budete mít jistotu, že jste investovali do kvalitního a ekologického produktu.

Tak tedy “spondeo ac polliceor”.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.