Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 1h 16m

Zavřít

Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim

Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

3. září 2023

Ještě předtím, než se budeme muset nadobro rozloučit s teplem, posledními slunečními paprsky a zachumlat se do kabátů a vlněných klobouků, si můžeme užít přechodné období, které ale díky svému příjemnému klimatu a atmosféře přicházejícího podzimu, je pro mnoho z nás tím nejoblíbenějším. Ano, mluvíme o babím létě. tedy, my vlastně mluvíme o módních doplňcích na babí léto.

I když se venkovní teploty pořád drží na příjemných hodnotách a letošní babí léto se opravdu povedlo, na změnu doplňků z léta na podzim je už ten správný čas. Babí léto vždy přináší svěží pohled na podzimní klasiku, ať už jde o kabelky nebo třeba peněženky. Kolekce věhlasných značek letos získaly na barevnosti a na scénu se vrátily rustikální prvky. Všechny je přitom můžete snadno kombinovat s romantickými potisky hedvábných šatů, kalhotovým kostýmem, ale například i koženými kozačkami ke kolenům. A co vy? Ještě jste nezainvestovali do nového kousku? Tak na co čekáte?

Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 1
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 5
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 4

Jak vybrat módní doplňky na babí léto

Babí léto je časem, kdy začínáme potřebovat i trošku té praktičnosti. A kabelky i peněženky jsou klíčovými doplňky, které nám toho mohou pomoci dosáhnout. Pamatujte ale, že nejsou jen funkčními parťáky, ale také skvělým způsobem, jak vyjádřit svůj osobní styl a dodat outfitu nádech elegance.

  • Barvy: V babím létě sázejte na lehké a vzdušné odstíny, jako je fuchsiová, růžová nebo mátová.
  • Struktura: Kožené doplňky jsou skvělou volbou pro každé roční období. Pokud ale chcete změnu, můžete vsadit i na vzdušné materiály, jako je sláma, rafie. Pokud chcete zůstat u kůže, určitě se zaměřte spíše na takovou, s hladší strukturou. A hrubší povrchovou úpravu si nechte na podzim a zimu.
  • Velikost: Stejně jako v létě i během začátku podzimu platí, že preferujeme menší a lehčí formáty. Vsaďte tedy na mini modely, které se snadno nosí a jsou kompaktnější.

Jak módní doplňky během babího léta kombinovat

Pamatujte, že klíčové je být kreativní. Módní doplňky mohou být skvělým způsobem, jak dodat vašemu outfitu osobitost a eleganci. Ano, babí léto rozhodně totiž není pouze o praktických flanelkách a mikinách, ale také o eleganci, kterou můžete vzhledem k přívětivému počasí vynést na úplný vrchol vašeho módního vkusu.

  • Květinové vzory: Květiny? S romantickými módními doplňky? že je to klišé? Vůbec ne. Nebojte se toho. Vezměte si ještě jednou, naposledy svoje letní šaty, které doplníte rustikální kabelkou. A abyste světu ukázaly, že víte o příchodu podzimu, můžete outfit zkompletovat kotníkovou obuví nebo semišovou bundičku.
  • Džíny: denimové kalhoty jsou skvělou volbou, a to nejen na začátek podzimu. nechají se všemožně kombinovat, a vašemu outfitu tak můžete dodat něžnější,a le i drsnější ráz. Tento ležérní vzhled je ideální pro procházky po městě nebo víkendové výlety.
  • Slaměný klobouk: Dalším letním prvkem, který se nemusíte bát vytáhnout ze skříně, během slunečných dní, a to ani na začátku podzimu je slaměný klobouk. S rustikální kabelkou vytvoří perfektní mladistvý a svěží vzhled, který bude ideální na na pikniky i víkendy na venkově.
  • Bílé kalhoty: a vlastně nejen kalhoty, ale bílé oblečení celkově. Bílá je barvou nevinnosti a čistoty, a zároveň se perfektně hodí pro každou příležitost. my jsme pro vás už o této absolutní barvě článek napsali, ale určitě se hodí její kouzlo zmínit i zde. A pokud se bílých kalhot a jejich snadného umazání bojíte, zkuste to například s halenkou nebo šperky v bílých odstínech.
  • Pletený opasek a maxi šaty: Maxi šaty jsou skvělou volbou na poslední teplé večery. A když je zdůrazíte například pleteným páskem, skvěle podtrhnete vaši postavu. A co k nim? Co takhle malou crossbody z broušené kůže?
Babí léto aneb s jakými módními doplňky přivítat podzim 2

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.