Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte!

Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

5. června 2023

Nastalo léto, teplo, slunečné počasí, a s nimi i období svateb. Byli jste letos také na nějakou pozvaní a chcete zvolit vhodný dress code pro sebe i svou drahou polovičku? My vám s tím rádi pomůžeme. A nezapomeňte. Součástí dress codu nejsou jen šaty nebo oblek, ale také doplňky.

Svatba je slavnostní příležitost a zaslouží si tedy skutečně promyšlený outfit. A to se očekává nejen od novomanželů, ale i přítomných hostů. Pokud jste byli pozváni na svatbu, společně s vaším partnerem, určitě dress code slaďte. Odpovídající styl je totiž důležitým aspektem vytváření harmonického vzhledu. Někde je tento úkol ale skutečnou výzvou a sladit oblečení může být takřka nemožné. Určitě je tu ale ještě jedna možnost, a to sjednotit pouze módní doplňky, které budete mít na sobě. A jak se k tomu dopracovat?

  • Začněte tím, že se s partnerem domluvíte, jaký společný styl byste na svatbu rádi vynesli. Zvažte také barvy, které se budou na svatbě dominovat, a rozhodněte se, zda byste se chtěli přizpůsobit jejich paletě.
  • Pokud se chystáte oba nosit doplňky ve stejných barvách, zvolte odstín, který se hodí k obleku i šatům. Můžete se rozhodnout pro jednu hlavní barvu, a poté ji použít na různých doplňcích.
  • Zohledněte dress code svatby, abyste se vyhnuli případným nedorozuměním. Pokud je povolen pouze formální, vyberte si elegantní a sofistikované doplňky. Pokud je svatba neformální, můžete se zaměřit na svůj osobní styl.
  • Zvolte doplňky, které se vzájemně prolínají. Například, pokud váš partner nosí květinový korsáž, můžete zvolit květinový kapesník, který se ke korsáži hodí. Tím vytvoříte vizuální prvek, který vyjadřuje vaši koordinaci.
  • Nezapomeňte, že méně je někdy více. Raději tedy zvolte jen několik klíčových doplňků, které se vám líbí a které se vzájemně doplňují.
  • Před samotnou svatbou si s partnerem outfity ještě vyzkoušejte.
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte!
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! 4
Zveme vás na svatbu! Doplňky prosím slaďte! 3

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.