Výdejna Brno - Chrlice je otevřená! Výdejna Brno - Chrlice je otevřená!

Výdejna Brno - Chrlice je otevřená!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

31. října 2022

Už jste navštívili naši výdejnu v Brně – Chrlicích? Můžete si tam pohodlně a bezpečně vyzvednout veškeré objednávky z e-shopu. Stačí v košíku při výběru dopravy zadat možnost „Osobní odběr Brno-Chrlice“. Tento způsob vyzvednutí máte samozřejmě zdarma. Své objednávky můžete zaplatit předem kartou online, převodem na účet nebo přímo u nás ve výdejně hotově či kartou.

Výdejna je také nejrychlejší způsob, jak můžete mít naše zboží u sebe. Zpravidla si jej můžete vyzvednout již následující pracovní den po jeho objednání na e-shopu. Pokud byste však zboží potřebovali vyzvednout ještě dříve, neváhejte nás prosím kontaktovat na tel. čísle . Uděláme, co bude v našich silách. A pokud si zboží nestíháte vyzvednout hned druhý den, nezoufejte, váš nákup je u nás na výdejně připraven k vyzvednutí po dobu 5 pracovních dnů.

Kde přesně nás najdete?

Rebešovická 912/35a
643 00, Brno - Chrlice

Jsme tu pro vás

Pondělí, úterý: 10.00 - 15.00 hodin
Středa: 10.00 - 17.00 hodin
Čtvrtek, pátek: 10.00 - 15.00 hodin
Sobota, neděle: zavřeno

A až skončí koronavirová opatření, bude nakupování u nás opět ještě mnohem příjemnější. Objednané zboží si totiž můžete rozbalit, vyzkoušet, prohlédnout se v zrcadle anebo si nechat poradit od našich kolegů a kolegyň. Moc rádi vás uvidíme.

Výdejna Brno – Chrlice je otevřená!
Výdejna Brno – Chrlice je otevřená!

Dostupnost autem

Na naši výdejnu se dostanete pohodlně autem. Před výdejnou je pro vás vyhrazeno několik parkovacích míst. Z centra města Brna jste u nás autem za cca 15 minut. A z nákupních center to k nám máte ještě blíž. Obchodní centrum Olympia Brno je vzdálené 6 minut, Avion shopping park 9 minut a Galerie Vaňkovka 14 minut. Za 7 minut se k nám dostanete také z dálnice D1 a za krásné 3 minuty z dálnice D2. Do 15 minut autem se k nám pohodlně dostanete také z okolních vesnic: Přízřenice, Modřice, Želešice, Rajhrad, Popovice, Rebešovice, Rajhradice, Otmarov, Telnice, Sokolnice, Kobylnice, Dvorska, Tuřany i Brněnské Ivanovice.

Dostupnost vlakem

Výdejnu najdete hned vedle nádražní budovy Brno – Chrlice. Krásných 50 metrů chůze. Vlak brněnského z hlavního nádraží k nám jezdí za 8 minut v pravidelných intervalech. Do půl hodiny se k nám dostanete také ze zastávek Sokolnice-Telnice, Újezd u Brna, Hostěrádky-Rešov, Zbýšov a Křenovice horní nádraží.

Dostupnost busem

Autobusovou zastávku Chrlice-nádraží máme také cca 50 m chůze od naší výdejny. Pravidelně sem jezdí bus 63 z centra Brna za 21 minut. Opačným směrem u nás zastavuje bus xS2, který je u nás za cca 13 minut ze zastávky Sokolnice – Telnice.

Zásilkovna

Kromě výdejny našeho zboží u nás najdete také výdejní místo Zásilkovny. Zároveň si tak s balíčkem můžete vyzvednout také naši objednávku a máte dvě mouchy jednou ranou. Výdejní místo Zásilkovny je otevřeno stejně jako naše výdejna v čase:

Pondělí, úterý: 10.00 - 15.00 hodin
Středa: 10.00 - 17.00 hodin
Čtvrtek, pátek: 10.00 - 15.00 hodin

Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.