Velký průvodce kabelkami Burkely Velký průvodce kabelkami Burkely

Velký průvodce kabelkami Burkely

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

6. listopadu 2023

Holandská značka Burkely je jedním z našich největších favoritů, a také značka, která neustále překvapuje svými designy i elegantním provedením. Jejími typickými charakteristikami jsou důraz na ženskost, graciéznost a doplńkové prvky v podobě kožených visaček na každé z kolekcí. To ale není vše, čím tyto krásky vynikají. tak si o nich pojďme říct víc. A třeba si rovnou i jednu objednat.

Kabelka je nejspíše tím nejdůležitějším doplňkem každé ženy. Slouží nejen k praktickému účelu uchování osobních věcí, ale také k vyjádření osobního stylu a módního vkusu. Proto je při jejich výběru důležité si říct, jaká od ní máme očekávání, a také jaké by měla splňovat parametry, ať už ty praktické nebo designové. Značka Burkely se zaměřuje na vytváření snad všech druhů kabelek, a to ve velmi vkusných, ladných a feminity stylech. Pokud je tedy i vám tato móda blízká, jistě se tu najdete. Ať už preferujete klasické kabelky do ruky nebo přes rameno, sportovnější crossbody, mini kabelky peněženkového typu nebo třeba ještě něco úplně jiného.

Druhy dámských kabelek značky Burkely

Malé dámské kabelky do ruky

Burkely má široký sortiment malých elegantních kabelek do ruky. Ty se možná mohou zdát jako nepraktické, ale opak je pravdou. Nabízí totiž velmi příjemné vnitřní uspořádání, do kterého „vměstnáte” leccos. A kromě praktické stránky značka tento druh kabelek nabízí ve dvou designových provedeních, a to business a classy. Pokud tedy vybíráte dokonalou, a přesto univerzální kabelku na schůzky. Něžnou krásku na randíčka nebo máte jednoduše rádi high-class styl, vsaďte právě na tento typ kabelek.

Velký průvodce kabelkami Burkely 4

Elegantní dámské kabelky do práce

Vybrat kvalitní kabelku do práce může být skutečný oříšek. Ono totiž nejde pouze o to koupit si další kabelku, do které potřebujete dát peněženku, klíče a malou kosmetickou taštičku, ale také parťačku, do které se vejde menší nákup nebo notebook a pracovní dokumenty. Takže by měla být robustnější, s kvalitními zipy a dalšími doplňky, a přitom všem se nesmí zapomenout na uhlazený design. A na to Burkely rozhodně nezapomíná. Snoubí tak dohromady všechna očekávání. A jeden tipy za všechny? Kožená kabelka Porte.

Velký průvodce kabelkami Burkely 1

B jako kabelky Burkely

Kromě charakteristických visaček jsou módní doplňky Burkely známé ještě jedním prvkem, a to typickým písmenem B na přední straně kabelek. To se může na první pohled zdát jako snadno okoukatelené, ale Burkely přesně ví, jak výrazné prvky, a proto i tato písmenka působí jedinečným dojmem. A pokud se obáváte přílišné bezprostřednosti u kombinace elegantních kabelek a graciézních písmen, můžete si vybrat například Meghane, která sice také disponuje písmenem B na přední straně, ale zároveň je šitá ve sportovnějším crossbody stylu.

Velký průvodce kabelkami Burkely 3

Atypické tvary a struktury kabelek

Kromě klasických provedeních ale Burkely čas od času přijde také s velmi originálním a neotřelým řešením. Příkladem toho jsou například kabelky Katia nebo Evelles. Katia má velmi neobvyklý šestiúhelníkový tvar. Evelles zase disponuje proplétanou strukturou kožených materiálů na přední straně kabelky. Obě si ale stále drží vysoká očekávání v rámci praktičnosti i elegance.

Velký průvodce kabelkami Burkely

Dámské kabelky Burkely podle stylu nošení

My v Kabelečkách věříme v sílu jednoduchosti, a proto i kabelky, které u nás můžete vybírat jsou rozděleny do čtyř základních druhů, a to kabelky přes rameno, kabelky do ruky, crossbody a malé kabelky na mobil a doklady. To jsou totiž přesně ty typy, bez kterých se neobejde žádná žena, a od kterých se potom odvíjí všechny ostatní tvary a velikosti kabelek. A jak se zdá, Burkely to vnímá úplně stejně.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.