Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 22h 17m

Zavřít

Vánoční dárky pro ženy s tradicí: to je Facebag Vánoční dárky pro ženy s tradicí: to je Facebag

Vánoční dárky pro ženy s tradicí: to je Facebag

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Stále vám chybí poslední dárky pod stromeček? Nebojte, to zachráníme! Pokud chcete potěšit dámu či slečnu ve vašem okolí, jste tu správně. Dnes si totiž představíme úžasné kabelky české značky Facebag, které neurazí žádnou ženu. Jejich precizní zpracování, neotřelý design a překrásné barvy chytnou za srdce, to vám zaručujeme. Tak pojďme na to!

Facebag Sofi

Luxusním dárkem pod stromeček pro každou dámu či dívku je právě model Sofi. Svým univerzálním tvarem si hravě získá srdce každé z nás. Kabelka je vyrobena z kvalitní hovězí kůže. Její precizní zpracování má na svědomí česká značka Facebag, která je přeborníkem ve výrobě kožené galanterie. Facebag Sofi je kabelka střední velikosti, kterou vynosíte do města, do práce, ale i na významnější události.

Kabelku u nás najdete v mnoha barevných provedeních. Kromě velmi oblíbené černé, hnědé nebo třeba červené, na vás čekají také trochu netradičnější odstíny. Vánoční zlatá i oblíbená hořčicová a olivová.

Facebag Nina

Dokonalé crossbody, které nedáte z ruky? Tak přesně takový je model Nina. Na této kabelce si mistři z české značky Facebag dali opravdu záležet. Díky minimalistickému provedení se kabelka hodí snad na každou příležitost a doladí jakýkoli outfit. Její velikost je přitom také naprosto ideální. Bez problémů do ní uložíte i větší peněženku, telefon, kapesníky a nějaké drobnosti k tomu. Velmi zajímavý je také detail na přední straně, díky kterému je možné nosit kabelku také jako psaníčko. Za nás pecka!

Tento model u nás nejdete v univerzálních odstínech, jako je tělová, bílá, červená, vínová, ale i v barvách, které jen tak někde nenajdete, a sice zlatá, mentolová i bílo-zlatá nebo třeba modro-červená.

Ledvinko-kabelka

Další peckou z dílny Facebag je opravdová specialitka. Ledvinko-kabelka, kterou jsme vám blíže představovali již dříve v našem článku. Nosit ji můžete na několik způsobů. Její elegantní zpracování se hodí jak k šatům a formálnějším outfitům, tak k obyčejným džínám či kalhotám. Ledvinkokabelka je navíc velmi netradiční kousek, který na ulici jen tak nepotkáte, a to máme rádi.

V nabídce najdete nejoblíbenější černou, ale i něžnou růžovou, stylovou hořčicovou či smyslnou červenou. Stačí si jen vybrat.

Facebag Monarchy

Elegatní kabelka do práce, do města i na kávu? Tak to je Facebag Monarchy. Kabelka ideální velikosti, do které si bez problémů uložíte všechny drobnosti i nějaký ten menší nákup. Díky minimalistickému designu si nemusíte lámat hlavu s tím, k čemu kabelku sladíte. Padne jednoduše ke všemu, a to na ní máme tak rádi.

Facebag Monarchy u nás najdete v odstínech jako je stylová modrá, něžná růžová i elegantní vínová. Tak hurá na ně!

Zalíbila se vám práce české značky Facebag? Tak to nejste sami! Mrkněte na celý sortiment této oblíbené značky a určitě nebudete litovat.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.