Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 23h 20m

Zavřít

Tipy od New Rebels pro muže - rebely Tipy od New Rebels pro muže - rebely

Tipy od New Rebels pro muže - rebely

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

New Rebels je mladá progresivní značka módních doplňků z Holandska, která sází na sportovnější styl života. Pokud nepotřebuješ zrovna ohromit klienty na schůzce, kolegy v práci nebo tu pěknou recepční v kancelářích, kam dojíždíš, ale chceš něco praktičtějšího, tak zkus Rebely. Výběr mají široký a počítají snad se všemi situacemi. Jdeš do posilky? Jedeš na víkend s kámošema? Jdeš na party do městě? Jen si vyber.

Velký trendy batoh Marco

Batohy jsou klasika, která neomrzí. Když jedeš do práce na kole, s taškou přes rameno to půjde dost blbě. Navíc se hodí na výlety i na nákup a šetří Ti záda. Jestli nějakého takového kámoše do nepohody zrovna hledáš, tak doporučujeme batoh Marco.

Hlavní kapsa batohu se uzavírá na zip. Uvnitř pak najdeš polstrovanou kapsu na notebook nebo tablet až pro velikost 28x35 cm. Druhou kapsu, taky na zip, máš pak k dispozici na přední straně batohu. Záda batohu jsou vyztužená a stejně tak i popruhy přes rameno. Kvalitní materiály a provedení značky New Rebels snad netřeba zmiňovat.

Malá taška přes rameno Bruno

Vyrážíš s kámošema do města nebo na výlet po italské promenádě a nechceš s sebou tahat velký batoh? Zkus malou tašku přes rameno. Konkrétně malou tašku přes rameno model Bruno.

Taška Ti po otevření klopy nabízí velkou kapsu uzavíratelnou na zip, uvnitř které máš pak další dvě menší kapsičky na drobnosti. Jednu otevřenou a jednu na zip. Další kapsu na zip pak najdeš na druhé straně tašky a dvě menší na přední straně tašky na samotné klopě.

Vše ideálně dělané tak, aby se Ti sem vešel telefon, peněženka a další nezbytné drobnosti. Součástí tašky je i nastavitelný popruh přes rameno. Odolný textilní materiál tašky je navíc vyroben tak, že se dá jednoduše vyčistit.

Velká taška přes rameno Ernest

Velká taška přes rameno má také své výhody. Pokud potřebuješ něco lehkého a pohodlného do práce nebo na schůzku, aby se ti tam vešel notebook a dokumenty, tak taška Ernest je to ono.

Po otevření klopy najdeš velkou kapsu uzavíratelnou na zip. Uvnitř máš pak polstrovanou kapsu na Tvůj notebook nebo tablet do maximální velikost 35x26 cm. Do velké kapsy se Ti pak pohodlně vejdou dokumenty velikosti A4. Další kapsu uzavíratelnou na zip pak najdeš na zadní strašně tašky a jednu přímo na klopě pro věci, které chceš mít po ruce.

Nastavitelný popruh přes rameno je samozřejmostí stejně jako odolný materiál tašky, který se snadno čistí. Tím se mohou chlubit všechny produkty značky New Rebels. Vínová barva navíc dodá Tvému outfitu šmrnc.

Sportovní taška přes rameno Boby

Na cesty, do posilky, zakopat si s kámošema, k tomu se hodí mít nějakou pořádnou cestovní tašku přes rameno. Takovou odolnou a snadno čistitelnou, takovou jako je třeba taška Boby.

Taška je jednoduše řešená. Hlavní kapsa se uzavírá na zip a je podšitá šedou látkou. Uvnitř najdeš jednu otevřenou kapsičku a druhou na zip, aby sis mohl důležité drobnosti dát stranou. Poslední kapsu na zip pro všechno, co chceš mít hned po ruce, najdeš na přední straně tašky. Kvalitní a pevný popruh přes rameno, který si můžeš nastavit podle sebe, je samozřejmou součástí balení.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.