Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 3h 8m

Zavřít

Tip na dárek pro muže: pánská dárková sada Tip na dárek pro muže: pánská dárková sada

Tip na dárek pro muže: pánská dárková sada

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Stále nevíte, co pořídit pod stromeček? Tak to jste tu správně. Dnes vám představíme velmi oblíbené pánské dárkové sady, které najdou své místo pod každým stromečkem. Naší sadou uděláte radost pánům jakéhokoli věku. Jsou velmi minimalistické, elegantní a hlavně vysoce kvalitní. Tak pojďme na to!

Pánská sada Sendidesign Karlos

První z našich oblíbených pánských sad je tato krásná sada z dílny české značky SendiDesign. Skládá se z peněženky a crossbody tašky ve stejném barevném provedení. Oba doplňky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní a precizně zpracované hovězí kůže. Taška přes rameno je dostatečně velká na uložení nejrůznějších drobností. Uzavírá se klasickým zipem i na magnetický patent. Menší kapsu na drobnosti najdete jak na přední straně tašky (pod klopou), tak na zadní straně. Chybět nesmí ani vnitřní kapsa jak otevřená, tak i na zip. Součástí je také nastavitelný popruh, díky kterému vám taška dokonale padne. K tašce dostanete také skvěle sladěnou koženou peněženku, která uspokojí i ty nejnáročnější muže. Zalíbila se vám právě sada Karlos? Prohlédněte si ji také ve stylové koňakové a decentní černé.

Pánská sada Sendidesign Jonnas

Pěkným dárkem je také sada SendiDesign Jonnas. Sada se skládá z vysoce kvalitní pánské tašky přes rameno vyrobené z hovězí kůže. Tuto elegantní tašku dokonale doplňuje peněženka ve stejném barevném provedení. Zajímavé je také zavírání peněženky na tzv. klopu, které vypadá elegantně a je zároveň velmi praktické.
Sadu Jonnas máme kromě vyobrazeného koňakového provedení také v hnědé a černé barvě.

Pánská sada Sendidesign Rendl

Pokud máte raději minimalistické peněženky, zajisté bude vaší nejoblíbenější sadou právě dárková sada SendiDesign Rendl. Kromě velmi oblíbené kožené tašky přes rameno v ní totiž najdete také peněženku ve stejném odstínu. Taktéž kožená peněženka ze sady Rendl je stylovým a minimalistickým kouskem, kterým neurazíte žádného muže. Oblíbená je klasická černá barva, kterou vidíte na obrázku, ale i hnědá či koňaková.

Pánská sada Sendidesign Marco

Stylová dárková sada SendiDesign Marco, která neurazí snad žádného muže. Velmi minimalistická sada skládající se z kožené tašky přes rameno a rovněž kožené peněženky. Vše sladěno do stejného odstínu. Nastavitelná taška přes rameno je univerzálním kouskem, který hravě doplní elegantní i ležérní outfit. Kožená peněženka je přesně taková, jakou si pánové vysnili. Jednoduchá, praktická, kvalitní a bez zbytečných zipů a spon. Pokud vás neoslovilo tradiční hnědé provedení, které vidíte na obrázku, mrkněte také na odstín koňak a tradiční černou.

Pánská sada Sendidesign Eliot

Elegantní dárková sada SendiDesign Eliot je dárek, se kterým určitě zabodujete. V sadě najdete koženou tašku přes rameno a peněženku. Taška přes rameno má na přední straně stylové prošívání. K této tašce dokonale padne peněženka ve stejném odstínu, která se uzavírá cvočkem. Tento zajímavý detail patří mezi pány k velmi oblíbeným. Pokud vás nezaujalo barevné provedení v barvě hnědé, na výběr je také stylový koňak či decentní černá.

Pánská sada Pierre Cardin Marvel

Další vánoční peckou jsou dárkové sady, ve kterých najdete dokonale sladěný pánský opasek a peněženku. Velmi oblíbená je například vyobrazená dárková sada z dílny značky Pierre Cardin, model Marvel. V sadě najdete opasek ve vámi zvolené velikosti a elegantní peněženku. Kromě sady Marvel stojí za zmínku také, neméně stylová sada Aleks a Chris.

Dárková sada Bugatti Amos

A teď tu máte něco pro náročné. Dárková sada světoznámé značky Bugatti. V sadě Bugatti Amos najdete elegantní pánskou tašku přes rameno a k ní dokonale padnoucí koženou peněženku. Vše precizně zpracované. S tímto dárkem nemůžete šlápnout vedle.

Líbí se vám naše dárkové sady? Neváhejte dlouho, ať vám je někdo nevyfoukne.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.