Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 17h 14m

Zavřít

Tašky Enrico Benetti jsou jistota Tašky Enrico Benetti jsou jistota

Tašky Enrico Benetti jsou jistota

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Tento týden tu máme zase jednu klasiku mezi značkami. Enrico Benetti je módní značka původem z Nizozemska, která je dnes známá po celém světě. Založena byla roku 1946 a ze začátku se specializovala čistě na kožené zboží.

V současné době je to jeden z největších vývozců kožených výrobků v Nizozemsku. Kromě 20 zemí Evropy se Enrico Benetti pomalu rozšiřuje i do západní Afriky a na Filipíny. Popularitu si značka získala především jsou svěžestí a jednoduchostí.

Kolekce módní doplňků Enrico Benetti jsou neustále aktuálizovány podle světových módních trendů. S touhle značkou prostě nikdy nebudete out. Je jedno, jestli jste muž, žena, rádi se oblékáte sportovně nebo elegantně, u Enrico Benetti si vždycky vyberete. Široký sortiment značky se totiž snaží nabídnout zboží pro všechny cílové skupiny.

Na téhle značce je ale nejzásadnější jejich přístup ke kvalitě. Každý produkt je vyráběn s použitím vysoce kvalitních materiálů, nejčastěji z pravé kůže a nylonu. Všechny produkty navíc prochází zátěžovým testem odolnosti. Když připočtete, jak jsou výrobky Enrico Benetti praktické a šetrné k životnímu prostředí, vyjde vám, že se jedná o jednu z nejsympatičtějších módních značek na trhu.

Pánská taška přes rameno Enrico Benetti-modrá

Sháníte praktickou a pohodlnou tašku přes rameno do práce? Potřebujete, aby se vám tam vešel notebook a dokumenty ve formátu A4? V tom případě doporučujeme tuto modrou tašku přes rameno Enrico Benetti.

Taška je vyrobeno z velmi odolného a silného textilního materiálu. Je díky tomu lehká a dá se snadno vyčistit. Zajímavý je hlavně prostor uvnitř. Dominuje tu velká kapsa uzavíratelná na zip. Sem můžete s klidem umístit dokumenty ve formátu A4, tablet nebo klidně menší notebook.

Na přední straně tašky hned pod klopou je pak druhá velká kapsa. Sem můžete uložit další dokumenty nebo jiné věci, které chcete mít hned po ruce. Poslední kapsa se pak nachází na zadní straně tašky. I ta je na zip a ledacos se do ní vejde. Hlavně věci, které si chcete dobře ohlídat. Nastavitelný popruh přes rameno je pak samozřejmostí. Vyrobený je z pevného a příjemného materiálu.

  • Pánská taška přes rameno Enrico Benetti Monter - modrá
  • Pánská taška přes rameno Enrico Benetti Monter - modrá
  • Pánská taška přes rameno Enrico Benetti Monter - modrá
  • Pánská taška přes rameno Enrico Benetti Monter - modrá

Pánská taška na doklady Enrico Benetti Niels-šedá

Potřebujeme nějakou menší a nenápadnou tašku do města nebo na výlety? Něco, kam se vejdou doklady a nějaké další nutnosti? Zkuste šedou pánskou tašku na doklady Enrico Benetti Niels.

Přední klopa je uzavíratelná na magnetický patent, což je velmi elegantní a praktické řešení. Hlavní kapsa má navíc ještě vlastní zip, takže se nemusíte bát, že by vám doklady někde vylétly. Vnitřní kapsa je navíc rozčleněná na tři části. Jedna je větší a má vlastní zip a pak jsou tam dvě menší, otevřené, pro vše, co chcete mít hned po ruce.

Na přední straně tašky hned pod klopou najdete další kapsu na zip a poslední pak na zadní straně tašky. Je až s podivem, kolik má takhle malá taška úložného prostoru. Stejně jako její výše zmíněný větší bratranec má i tato taška nastavitelný popruh přes rameno z příjemného materiálu.

  • Pánská taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá
  • Pánská taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá
  • Pánská taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá
  • Pánská taška na doklady Enrico Benetti Niels - šedá

Enrico Benetti je špičkou mezi evropskými módními značkami. Její cenová dostupnost z ní dělá skvělé řešení pro každého, koho zajímá poměr cena/výkon. Praktické nylonové tašky využijete v práci i na výlety. Díky koženým taškám zase zazáříte na pracovních schůzkách. Dejte šanci nizozemské módní klasice.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.