Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 23h 15m

Zavřít

Seznamte se: německá značka Lerros Seznamte se: německá značka Lerros

Seznamte se: německá značka Lerros

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. října 2022

Dnes si představíme velkého oblíbence pánů všech věkových kategorií - německou značku Lerros, která patří mezi velmi vyhledávané značky. A jaké je její kouzlo? Je to jednoduché. Návrháři Lerros dokázali vytvořit tašky, batohy, šály, šle a další kousky přesně dle potřeb našich mužů. A sice praktické, stylové, vhodné na běžné nošení, za skvělou cenu a co více - za použití ekologicky šetrných materiálů. Není se tedy čemu divit, že kousky Lerros uspokojují i ty nejnáročnější pány. Tak se na tuto super značku pojďme podívat zblízka.

Historie

Německá značka Lerros vznikla již v roce 1983. Díky svým bohatým zkušenostem ve světě módy si získala nespočet věrných zákazníků, kteří na ni nedají dopustit. Za více než 35 let tvrdé práce patří k největším dodavatelským systémům v celém Německu. Kromě toho své zboží prodává ve více než 30 zemích světa s podílem exportu 35 %.

Kolekce

Svou širokou nabídku Lerros každoročně představuje ve 12 kolekcích pro muže a ženy. Všechny kousky mají ale něco společné. A sice prvotřídní materiály, špičkový design a precizní zpracování. To ale není všechno. Jejich kouzlo spočívá mimo jiné v tom, že díky značce typickému designu je možné tyto kousky nosit do práce i ve volném čase. Jsou totiž až neuvěřitelně univerzální.

Styl

Osobitý styl výrobků Lerros je přesně to, co příznivci této značky milují. Doplňky jsou ve sportovním stylu, ale přitom je bez problémů vynosíte i k elegantnějším outfitům. Každičký detail je precizně zpracován, což dodá na výsledné dokonalosti. A atraktivní je také cena. Nemusíte se tedy obávat, že za tento multifunkční doplněk u nás zaplatíte majlant.

Moderní zaměstnavatel i výrobce

Kromě toho, že Lerros dlouhodobě snižuje spotřebu energií ve svých výrobnách i showroomech o desítky procent, je také skvělým zaměstnavatelem. Svým zaměstnancům zajišťuje spravedlivé pracovní podmínky, přátelskou atmosféru a nejrůznější možnosti sladění pracovního a osobního života dle konkrétních potřeb zaměstnanců. Skvělé jsou také dlouhodobé spolupráce s výrobci, kteří dodržují kodex chování, který mimo jiné obsahuje zákaz dětské práce, zvláštní ochranu mladých lidí, zákaz vykořisťování a diskriminace, jakož i přiměřenou odměnu a přiměřenou pracovní dobu.

Ekologie ve všech procesech

Samotná výroba Lerros se může pyšnit velkým důrazem na ochranu životního prostředí. Odborníci z Lerros spolupracují se stejně smýšlejícími partnery a díky tomu se jim podařilo zavést do výrobního procesu metody šetrné k životnímu prostředí a šetřící zdroje. Dalším velkým plus je doprava až 90 % produkce značky lodí, a sice bez využití letecké dopravy. Nezapomněla však ani na ekologičtější balení. Již v současné době jsou používány ekologičtější obaly a tento trend hodlá v následujících letech udržet.

Pohodlí a ekologie ruku v ruce

Cílem tvůrců módy Lerros je samozřejmě to, aby se jejich zákazníci cítili při nošení pohodlně. Dalším, neméně důležitým kritériem ale zůstává nezávadnost jejich zboží. Výrobky pravidelně prochází kontrolou na škodlivé látky a na dodržování stanovených limitů pro chemické látky.

Materiály

Vřelý vztah k přírodě a respekt k surovinám je znát také na používaných materiálech, které podléhají přísně definovaným environmentálním kritériím. Na stále více produktů je používána organická bavlna z řízeného ekologického pěstování, při kterém jsou rostliny zavlažovány přírodním deštěm. Zodpovědný přístup nechybí také při zpracování kůže, která nepochází z ohrožených druhů zvířat. Lerros rovněž odmítá použití pravé kožešiny a nahrazuje ji umělou. Zajímavou alternativou je také využívání inovativního materiálu DuPont ™ -Sorona®, jehož vlákno obsahuje více než třetinu obnovitelných rostlinných surovin, jako je kukuřice nebo kukuřičný škrob. Produkce způsobuje zhruba o dvě třetiny méně emisí skleníkových plynů a spotřebuje přibližně o 40 % méně energie.

Better cotton initiative

Dalším velmi šlechetným cílem společnosti Lerros je získávat až 65 % své bavlny prostřednictvím iniciativy Better Cotton Initiative (BCI), a to do roku 2024. Iniciativa BCI spočívá v proškolení zemědělců ve správném využívání vody, omezování používání chemických látek i zajištění odpovídajících pracovních podmínek. Od těchto zemědělců s licencí BCI je získávána tzv. Better Cotton“, která je následně smíchána s klasickou bavlnou pro zachování nízkých nákladů a zvýšení poptávky po tzv. „lepší bavlně“. Zní to skvěle, že? Taková a ještě mnohem zajímavější je německá značka Lerros a my jí fandíme stejně jako naši zákazníci.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.