Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 3h 24m

Zavřít

Seznamte se: německá značka Bugatti Seznamte se: německá značka Bugatti

Seznamte se: německá značka Bugatti

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Asi každý z nás někdy slyšel o značce Bugatti. A přestože ji pravděpodobně znáte jako výrobce obuvi, věřte nebo ne, my jsme propadli jejím luxusním pánským taškám, batohům a peněženkám, které hrdě vystavujeme na našem e-shopu. Nejedná se ale „pouze“ o kvalitní zboží za super cenu. Produkty značky Bugatti toho v sobě mají mnohem víc.

Jejich univerzálnost, osobitý design a vztah k tradicím z nich dělají oblíbence velké spousty mužů. A právě této značce se dnes podíváme na zoubek. Jaká vlastně je? Jaké jsou její produkty? Co má Bugatti za sebou?

Historie

Bugatti Holding Brinkmann GmbH & Co. KG založil již 1. ledna 1947 německý výrobce oděvů a obuvi jistý Friedrich Wilhelm Brinkmann. Sídlo společnosti tehdy vzniklo v německém městě Herford. Firma si hned našla své místo na trhu a překvapivě rychle se rozrůstala. Na úspěchy svého otce tak mohli později navázat také jeho 3 synové. Jejich píle firmu dostala mezi přední světové značky. V současné době je Bugatti pod švýcarskou skupinu AstorMueller group a těší se stále velké oblíbenosti.

Bugatti dnes

Německá značka Bugatti má dnes již své pevné místo ve světě módy a spoustu věrných zákazníků po celém světě. Stejně tak jsou i naši zákazníci s produkty této značky nadmíru spokojeni, a proto se jim snažíme nabídnout co nejširší sortiment. V současné době můžete na našem e-shopu najít pěknou řádku pánských tašek, aktovek, peněženek i batohů.

Jaké jsou produkty Bugatti?

Pokud hledáte stylový pánský doplněk, který lusknutím prstu sladíte ke všem outfitům, můžete si zatleskat. Produkty Bugatti splní vaše požadavky levou zadní. Tyto elegantní a univerzální kousky uspokojí muže všech věkových kategorií. Návrháři Bugatti si navíc zakládají na tom, aby vás tašky ohromily na první pohled. I přesto je ale s klidným svědomím vynosíte do práce i ve volném čase.

Hodnoty

Již od svého počátku v roce 1947 lpí značka Bugatti na hodnotách, které z ní dělají jednu z nejoblíbenějších módních značek světa. Kouzlo tkví v neustálé inovaci a rozmanitosti. Její představitelé se netají také láskou k tradicím a patří mezi velké milovníky Evropy.

Takže pánové, pokud milujete evropskou kvalitu, nebráníte se novým věcem a přitom si vážíte tradic, značka Bugatti je to pravé pro vás!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.