BAGDAYS jsou tady! A s nimi 15% sleva na vše! V košíku zadejte slevový kód BAGDAYS Do konce akce zbývá 2d 5h 31m

Zavřít

Seznamte se: francouzská značka Hexagona

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Hexagona je francouzská značka, která není na trhu žádným nováčkem. Výrobě kožené galanterie se totiž věnuje již přes 20 let a za tu dobu si získala srdce spousty žen i mužů. V její široké nabídce najdete kabelky, pánské tašky, batohy, ledvinky, aktovky i spoustu peněženek. Produkty této značky jste si neoblíbili omylem. Jsou vhodné na každodenní nošení, vyrobené z kvalitních materiálů, cenově dostupné a vždy dle aktuálních trendů. A to už stojí za zmínku. Pojďme si tuto oblíbenou značku prohlédnout trochu blíže.

Historie

Vše začalo v roce 1984 v pařížském bytě, ve kterém dokázali bratři Anthony a David vyrobit denně až 80 kusů produktů denně. Toto zboží již tehdy nabízeli nejznámějším značkám v Paříži. Jejich vášeň, píle a pečlivost dýchala z každého vyrobeného kusu a zákazníci módních značek to dokázali patřičně ocenit. Pak ale nastal poměrně očekávaný krok. Bratři se rozhodli nabízet své zboží pod vlastní značkou, která jim umožnila absolutní nezávislost a možnost vyrábět produkty dle svého. Tak vznikla v roce 1996 Hexagona.

Hexagona dnes

Značka Hexagona patří k prestižním a oblíbeným značkám nejen ve Francii. Také my hrdě nabízíme kvalitní zboží této značky a naši zákazníci si jej nemohou vynachválit. V produktech se odráží aktuální trendy, preciznost a píle všech, jež za ní stojí. Velké úsilí je věnováno také inovacím.

Hodnoty

Naslouchat: produkce značky Hexagona není uzavřený proces. Její představitelé jsou vždy otevřeni novým příležitostem i podnětům z řad zákazníků.

Respekt a ohleduplnost: produkty Hexagona splňují veškeré evropské výrobní standardy (ISO 9001). Lhostejní jí ale nejsou ani zaměstnanci, a tak průběžně pracuje na kvalitě a příjemnosti jejich pracovního prostředí. Důležitý je také vztah k distributorům, kterým včas a se vší péčí dodávají objednané zboží

Kvalita: již od vzniku v roce 1984 si značka zakládá na kvalitě použitých materiálů i precizním zpracování.

Jak to dělají?

Úspěch značky Hexagona není žádnou náhodou. Jsou za ním roky práce a zkušeností. Značka však nespí na vavřínech ani nyní. Za úspěchem stojí nepřetržitá práce spousty lidí, která nespočívá jen ve výrobě samotných produktů. Jejich představitelé se neustále vzdělávají, stylisté navrhují nové a nové modely, švadleny šijí s milimetrovou přesností a mnoho a mnoho dalších. Všechny výrobky jsou nejprve představeny v samotné Paříži, což je, jak si asi dovedeme představit, zkouška „ohněm“.

Líbí se vám příběh značky Hexagona? Prohlédněte si jejich produkty a budete nadšení.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.