Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 6h 10m

Zavřít

Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži! Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži!

Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

20. srpna 2023

Přemýšlíte o novém módním doplňku do práce? Proč ne? Brzy bude začátek září, a to je takovým pomyslným mezníkem mezi létem a opětovným pracovním nasazením. Tak proč si ho trošku nezpříjemnit a nevstoupit do něj v novém nebo vylepšeném outfitu. Vždyť si to zasloužíte.

Stylový podzimní look do práce je tím pravým způsobem, jak zazářit v chladnějších měsících. A když jde o módní doplňky, kůže je materiálem, na který se můžete spolehnout. Do vašeho šatníku přináší nejen eleganci a luxusní vzhled, ale také odolnost a trvanlivost. Při výběru kožených módních doplňků do práce proto pamatujte na to, aby byly kvalitně zpracované a měly i konzervativnější vzhled. Vždyť vybíráte kousky do práce, ne na sobotní výlet. Určitě dejte ale i průchod své fantazii. Nikdy totiž nevíte, kdy dobře vybraná aktovka nebo kabelka okouzlí například i vaše nadřízené, a ti si díky nim všimnou i vašeho sofistikovaného myšlení.

Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži!

Jak vybírat kožené doplňky do práce

Výběr kožených doplňků do práce je investicí do vašeho profesionálního image. Věnováním pozornosti kvalitě materiálu, designu, funkčnosti a péči o doplňky můžete vytvořit dokonalý outfit, který bude ladit s vaším stylem a pracovním prostředím. A proto je důležité věnovat pozornost několika klíčovým faktorům.

  • Kvalita: Kůže je ceněná pro svou odolnost a přirozenou krásu. Při výběru kožených doplňků se ujistěte, že materiál je skutečně pravý a kvalitní. Skutečná kůže by měla být měkká na dotek a mít rovnoměrnou texturu. Vyhněte se levným imitacím, které mohou vypadat neprofesionálně a rychle se opotřebovat.
  • Styl: Vybírejte barvu doplňků tak, aby ladila s vaším pracovním oblečením. Neutrální barvy jako černá, tmavě hnědá, šedá nebo bordó jsou ideální volbou, protože se snadno kombinují. Pokud se rozhodnete pro kontrastní barvu, ujistěte se, že se bude ladit s vašimi outfity.
  • Funkčnost: Kožené doplňky by měly být nejen krásné, ale také funkční. Pokud vybíráte aktovku nebo kabelku, ujistěte se, že jsou dostatečně prostorné a praktické pro váš pracovní den. Zároveň se zaměřte i na vnitřní uspořádání, menší přihrádky a bezpečnostní kapsičky na zip. Věřte, že ty všechny během svých nabitých dní využijete.
  • Detaily: Důležitou roli při výběru kožených doplňků hrají i detaily. Zaměřte se na drobné prvky, jako jsou stehy, zipy, spony nebo knoflíky. Kvalitně zpracované detaily naznačují péči a pozornost věnovanou výrobě doplňků.
  • Kompatibilita: V neposlední řadě myslete na povahu vašeho pracovního prostředí. Některé funkce vyžadují formálnější a konzervativnější doplňky, zatímco jiné umožňují více kreativity a osobního výrazu.
Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži! 3
Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži! 2
Podzimní módní doplňky do práce? Vsaďte na kůži! 1

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.