Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 20h 6m

Zavřít

Podzim podle značky Hexagona Podzim podle značky Hexagona

Podzim podle značky Hexagona

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

25. září 2023

Pokud byste chtěli podzim definovat barvou, nejspíše to bude hnědá. Pokud materiálem, určitě vsadíte na kůži. No a pokud byste chtěli definovat slovo podzim značkou, můžete si být jistí, že ji nejlépe vystihne Hexagona. Ta v sobě totiž nese hned tři rysy tohoto ročního období, a to robustnější střihy, zemité barvy a v letošní podzimní kolekci i vrstvení.

O značce Hexagona jsme si toho řekli už hodně. Je to klasický francouzský brand, který v sobě snoubí kvalitu a eleganci. Zaměřují se především na nadčasová provedení s důrazem na detail, ale zároveň dokážou pružně reagovat na aktuální módní trendy. Ve svém portfoliu má jak dámské, tak i pánské produkty, a to především kabelky, aktovky do práce, peněženky, ale například i batohy.

My se dnes podíváme na jejich aktuálně nejnovější podzimní kolekci. Ta je vytvořena ve velmi jednoduchém designu, a přesto v sobě nese velmi osobité rysy, které jí dělají velmi unikátní.

Podzim podle značky Hexagona 5
Podzim podle značky Hexagona 8

Tři podzimní rysy

Robustní design

Podzimní kabelky hexagona jsou navrženy tak, aby odolaly nepříznivým povětrnostním podmínkám. To znamená, že je jejich materiál odolný vůči dešti a vlhkosti. Volba syntetické byla tedy ideálním krokem. Zároveň mají pevné zipy a kovové detaily, aby vydržely náročné podmínky, a to vždy s elegancí a stylem.

Zemité barvy

Podzim je obdobím, kdy příroda přechází do teplých odstínů hnědé, červené a žluté. A tuto paletu barev reflektuje i Hexagona. Dodává tak své nejnovější kampani nádech dní plných odpočinku, poklidného životního tempa. Kdo si ale potrpí na černou, ten nemusí zoufat. I na ně Hexagona myslela.

Vrstvené materiály

Podzimní kabelky by měly mít vrstvený design, který vytváří flexibilnější a mohutnější dojem. Vrstvené kapsy, zipy nebo barvy jsou jedna možnost. Pak je tu ale ještě cesta vrstvených materiálů. A tou se letos vydala i hexagona. Na jejích kabelkách si tak můžete všimnout kombinace hned několika způsobů zpracování syntetické kůže, které se navzájem překrývají.

Podzim podle značky Hexagona 7

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.