Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 19h 26m

Zavřít

Peněženky podzimní kolekce značky Lagen Peněženky podzimní kolekce značky Lagen

Peněženky podzimní kolekce značky Lagen

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

10. září 2023

Většina z nás preferuje jednoduché a snadno kombinovatelné doplňky. Pak jsou tu ale tací, kteří si potrpí na extraordinérnost a svobodnou volbu. A právě pro ně připravila značka Lagen kolekci plnou doslova neočekávaných potisků a vzorů. A vlastně nejen pro ně. Pokud i vy ostatní chcete letos na podzim oživit váš outfit něčím neobvyklým, vsaďte na ní a její kolekci plnou zvířat.

Peněženka je sice jen malým a ne moc viditelným módním doplňkem, ale i to má své výhody. Nepůsobí křiklavě, a vy i přesto víte, že u sebe máte něco, čím můžete upoutat pozornost. Zkrátka takový tiché eso v rukávu, respektive v kabelce, aktovce nebo batohu. Toho si je velmi dobře vědoma i značka Lagen, která již od roku 1997 zaměřena na ruční výrobu kožené galanterie. Jejich hlavním produktem jsou peněženky, ale v sortimentu najdete i klíčenky, opasky, etue a dokladovky, a to vše z přírodní kůže. Tato česká značka tak může svou kvalitou a zpracováním hrdě konkurovat mnohdy dražším zahraničním značkám.

  • Kvalita a funkčnost: První věcí, na kterou byste se měli zaměřit, je materiál peněženky. Zvolte materiál, který vám vyhovuje nejvíce z hlediska vzhledu, trvanlivosti a péče. Dalším důležitým aspektem je funkčnost a velikost. Peněženky dnes můžete koupit v nepřeberném množství velikostí i vnitřního uspořádání. Zaměřte se proto na to, jak velkou peněženku potřebujete a zkontrolujte, zda má dostatek prostoru pro vaše karty, hotovost a další věci.
  • Design a estetické preference: Samozřejmě, u doplňků se vzorem je hlavním faktorem právě jejich design. Zvažte tedy, jaký motiv vás oslovuje a bude ladit s vaším šatníkem i vkusem. Můžete si vybrat peněženku s abstraktním uměním, přírodními motivy, vintage designem nebo čímkoliv jiným, co pro vás bude specifické.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.