Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 19h 14m

Zavřít

Pánský motýlek, parťák do práce i na ples Pánský motýlek, parťák do práce i na ples

Pánský motýlek, parťák do práce i na ples

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

17. října 2022

Pánové, plesová sezóna je v plném proudu a vy ještě nemáte doladěný outfit? Švihněte si trochu. Pro nepříliš velké fanoušky kravat tu totiž máme překrásné motýlky, které ocení každá žena po vašem boku. Ano, motýlci jsou zpět, a to v plné síle!

Řada lidí si pánské motýlky spojuje pouze s čistě formálními záležitostmi, ale tak tomu už dávno není. Motýlci dnes obohacují jak formální dresscode, tak i každodenní outfity. Nikde není napsáno, že motýlek patří pouze ke smokingu a že se hodí pouze na důležité společenské události. A právě proto se stává stále oblíbenějším módním doplňkem například ke sportovním sakům či volnočasovým košilím. Během sekundy tak můžete obohatit i ten nejnudnější a nejběžnější outfit.

V naší nabídce můžete najít spoustu nejrůznějších motýlků značky Hanio, které jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a přitom jsou cenově dostupné. A pokud jste se stále ještě nerozhodli, zda je pro vás motýlek to pravé, mrkněte na našich pár bodů „proč zrovna motýlek“ a budete mít jasno.

PROČ ZROVNA MOTÝLEK?
Motýlek je elegantní doplněk, který pozvedne každý outfit o level výš
Pro ženy je motýlek symbol mužnosti a elegance v jednom
Neplete se vám pod ruce
Oživí i ten nejnudnější outfit
Krásný dárek pro blízkou osobu
Má jednoduché a rychlé připínání, vyhnete se tak složitému vázání

Květinové vzory

Motýlci se vzorem květin jsou stále oblíbenější a působí elegantně zejména k obleku či k jednoduché, jednobarevné košili. Přesné takový je i našimi zákazníky velmi oblíbený motýlek Hanio Jasper . Svou barvou se dokonale hodí k modré, bílé, šedé i růžové košili. Takový kousek se opravdu vyplatí.

  • Pánský motýlek Hanio Jasper
  • Pánský motýlek Hanio Jasper
  • Pánský motýlek Hanio Jasper

Klasické vzory

Klasikou nic nezkazíte. Tito motýlci s jednoduchými vzory se hodí na velmi formální příležitosti. Jedním z takových motýlků je i Hanio Leo, který dokonale vynikne na bílé či tmavě modré košili.

  • Pánský motýlek Hanio Leo
  • Pánský motýlek Hanio Leo

Atypické vzory

Máte rádi nevšední doplňky, které zaujmou každého na první pohled? V tom případě mrkněte na tento krásný kousek - motýlek plný ananasů. S takovým doplňkem vzbudíte pozornost všude, ať už jste práci či na svatbě. A pro vášnivé fotbalisty tu máme i jeden krásný fotbalový.

  • Pánský motýlek Hanio Ananas
  • Pánský motýlek Hanio Ananas
  • Pánský motýlek Hanio Ananas

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.