Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 4m

Zavřít

Pánské tašky Katana z Canvasu Pánské tašky Katana z Canvasu

Pánské tašky Katana z Canvasu

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

21. září 2023

Dnes tu máme něco výhradně pro pány. Tedy především pro ty, kteří preferují funkční a spíše outdoor materiály. Pokud ale zároveň vybíráte módní doplněk, který bude mít lehký nádech elegance, zkuste to se značkou Katana. Ta v sobě totiž nezapře jak Francii, tak i praktičnost.

Značka Katana

Francouzská značka Katana působí na trhu od roku 1989 a za tu dobu se díky svým zkušenostem a spolehlivosti zařadila mezi přední výrobce módního zboží. Rozsah sortimentu je skutečně široký, od aktovek do práce, přes běžné tašky, až po volnočasové kabelky, a tak si u ní jistě to své vybere každý.

Katana používá pro výrobu jen ty nejkvalitnější materiály, jako je pravá kůže nebo Canvas, které produktům dodávají jedinečný vzhled a dlouhou životnost. Značka kombinuje ušlechtilé materiály s inovativním designem a sofistikovanou ergonomií. Díky tomu jsou ideální pro každodenní a městské použití. Jednoduchost, praktičnost a osobitost charakterizují produkty Katana.

Materiál Canvas

Canvas je populárním materiálem pro doplňky, jako jsou etue, tašky, cestovní zavazadla, a další. Je mnohostranný a oblíbený pro svou odolnost i trvanlivost.

Nejčastěji se vyrábí z bavlny, což ho činí lehkým a příjemným na nošení. Někdy ale může obsahovat i směsi jiných vláken, jako je polyester, pro zlepšení pevnosti a odolnosti. Ano, je známý i svou trvanlivostí a odolností vůči opotřebení, což z něj dělá ideální materiál pro každodenní nošení. Canvas má charakteristický vzhled, který mu přidává rustikální a sportovnější vzhled. Vyrábí se v různých barvách, především ale těch zemitých, jako je hnědá, písková, olivová, nebo šedá. Vzhledem k tomu, že se obvykle vyrábí z přírodních vláken, jako je bavlna, má relativně nízký dopad na životní prostředí a je považován za ekologicky šetrnější.

Pánské etue

Pánské etue jsou praktickým a elegantním řešením pro muže, kteří potřebují menší tašky na cesty nebo do práce. Jsou k dispozici různých velikostech a stylech, takže si vybere každý. Značka Katana nabízí celou řadu těchto doplňků z Canvasu, a to v nejrůznějších barvách i stylech. Většina z nich je opatřena hlavnou kapsou s klopou nebo zavíráním na zip, dalšími menšími kapsičkami po stranách a nastavitelným popruhem přes rameno. Zároveň jsou doplněny o ozdobné prvky z kovu nebo přírodní kůže.

Pánské aktovky a brašny

Pánské aktovky jsou skvělým doplňkem pro všechny, kteří hledají stylový a praktický způsob, jak nosit své věci do práce. V případě Katany jsou tašky vyráběny z kvalitního textilního Canvasu a uzavírají se na klopu, pomocí magnetického patentku a zipu. Vnitřní prostor bývá prakticky rozdělen větší kapsou na dvě poloviny. V jedné polovině dále najdete dvě otevřené kapsičky na drobnosti a v druhé kapsu na zip. Kapsy na zip také můžete najít na zadní straně. Všechny modely jsou prostorné a není problém do nich vložit dokumenty ve formátu A4. Nastavitelný popruh přes rameno zaručuje velmi příjemné a variabilní nošení.

Cestovní tašky

Cestovní tašky se v posledních letech staly nezbytným doplňkem pro každého muže. Existuje mnoho různých typů cestovních tašek, které se liší podle velikosti, stylu a účelu. Katana vytvořila řadu cestovních tašek, které která jsou vhodné na kratší cesty. Vyrábí se v kombinaci materiálů Canvas a přírodní kůže. Hlavní kapsa se uzavírá zipem a je podšitá látkou. Vnitřní prostor je neděleny a po jeho stranách najdete otevřené kapsičky na drobnosti a kapsu na zip. Součástí tašek je i nastavitelný popruh přes rameno, který je vyroben z odolného textilního materiálu.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.