Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 1h 1m

Zavřít

Pánské módní tipy na podzim Pánské módní tipy na podzim

Pánské módní tipy na podzim

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Podzim je tu. Podle kalendáře i podle počasí. Máš na něj už připravený šatník? Máš jasno, co v následujících měsící budeš nosit? Pokud ne, mám tu Tebe pár tipů, jak se tenhle podzim nenechat zaskočit žádnou společenskou situací a vždy být ten dobře oblečený.

Na podzim je to s pánskou módou vlastně docela jednoduché. Měl bys nosit pohodlné, hřejivé oblečení a experimentovat s barvami a materiály.

Co do kanclu?

Samozřejmě každé pracoviště má trochu jiný dress code. Jestli musíš do kanclu chodit v obleku, tak si ani na naše doporučení rozhodně neber džíny a flanelovou košili. Ale když už jsme u toho, tak džínová košile je třeba parádní volba.

Budeš se v ní cítit uvolněně a příjemně, ale když ji dopneš, bude působit i formálně. U kalhot si dej pozor na materiál. Nechceš lehké pláťáky na léto, ve kterých ti bude zima, ale ani silné kalhoty na zimní měsíce.

Co do baru?

Předchozí tip můžeš přenést i do baru. Doslova, pokud s kolegy vyrážíš rovnou z práce. Nicméně večery už bývají chladné, tak je fajn přihodit i nějakou vrstvu navíc. K podzimu se také hodí dlouhé rukávy, takže rozhodně doporučuji henley trika. Je to skvělý kompromis mezi letním tričkem s krátkým rukávem a svetrem. Navíc sedí téměř každému typu postavy. Přihoď džíny a kožené boty a máš hotovo.

Co na rande?

Je jedno, jestli chceš udělat skvělý první dojem, nebo jsi s přítelkyní už roky. Pokud vyrážíš na rande, měl by ses trochu předvést. Naštěstí podzim je na tohle nejlepší.

Oficiální uniformou období padajících listů jsou flanelové košile. Skvěle totiž kombinují příjemné s elegantním. Rozhalenka? Nedbalá elegance. Knoflíky zapnuté? Vkusné a seriózní. Přihoď tmavé džíny a tenisky a můžeš vyrazit.

Co do posilky?

Jakmile udeří sychravé počasí, je snadné se nachladit, pokud vyrazíš běhat nebo do posilky. Je proto na čase odložit do jara svoje tílka a trička. Nahoď raději funkční triko s dlouhým rukávem. Zahřeje Tě, ale nepřehřeje, můžeš se v něm pohodlně pohybovat a odvádí pot. Pokud zvažuješ běh venku a potřebuješ držet nohy v teple, zkus legíny.

Co na doma?

Musíš taky někdy relaxovat. To je jasný. Když na to přijde, je třeba dbát na pohodlnost dvojnásobně. Ideálně s čajem nebo kafem v ruce (a nebo pivem samozřejmě).

Měkká, flísová mikinová souprava je to nejskvělejší, do čeho se při podzimním volném dni můžeš obléknout. U tohohle bodu ani nejde tak o to, si ujasnit, co nosit na doma, ale kam mikinové soupravy patří. Já vím, že je to pohodlné, ale do baru takhle prosím nechoď.

Na závěr už jen řeknu, aby ses nebál experimentovat a hlavně dbal na své pohodlí. Jedno, jaký je tvůj styl a jestli padají trakaře nebo svítí sluníčko.

 

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.