Pánská aktovka, do práce jako stvořená Pánská aktovka, do práce jako stvořená

Pánská aktovka, do práce jako stvořená

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

19. října 2022

Éra pánských aktovek je tu! Ano, čtete správně. Aktovka už není jen doplněk prvňáčka do školy, ale také krásný, vkusný a velmi elegantní doplněk moderních mužů, kteří se nebojí experimentovat a rádi vypadají stylově. Pánská aktovka se stala hitem posledních let, a to určitě zaslouženě. Její luxusní vzhled dodá charisma každému muži, a to nejen těm z businessu.

Pokud máte pocit, že pánská aktovka je jen pro obchodní zástupce a managery či ředitele obrovských firem, jste na omylu. Naopak jejími fanoušky jsou i úředníci či muži, kteří jednoduše chtějí mít vždy u sebe notebook, tablet či nejrůznější dokumenty a chtějí přitom vypadat stylově. Samozřejmě má ale každý muž jiný vkus a preference. Jednomu padne lépe menší aktovka, jinému naopak větší, jeden miluje hnědou, jiný nedá dopustit na černou klasiku a tak dále a tak dále. My jsme ale vybaveni pro všechny případy a proto si na kabelecky.cz vybere pánskou aktovku i ten nejnáročnější.

Materiál je základ

Kvalitní materiál je u pánské aktovky naprostý základ. Není totiž nic horšího než krásný, elegantní outfit, doladěný ošoupanou a nekvalitní pánskou aktovkou. Tou kvalitní, koženou, naopak uděláte obrovský dojem. Ať už si přejete zaujmout krásnou ženu nebo třeba i obchodního partnera, luxusně vypadající aktovkou zabodujete na plné čáře.

Kdy je lepší aktovka než taška?

Někomu se může zdát, že pánská aktovka je poměrně nepraktický módní doplněk, protože je nutné ji nosit neustále v ruce. Tato zdánlivá nevýhoda, je ale spíše výhodou. Díky tomu, že aktovku nenosíte na rameni jako jakoukoli jinou pánskou tašku, nemůže se Vám stát, že přijdete do práce či na schůzku ve smuchlaném obleku od tašky na rameni. Dalším plusem je vzhled. Zajisté se shodneme na tom, že pánská aktovka vypadá elegantněji než taška přes rameno a právě tato elegance hraje v některých situacích prim. Ale nebojte, většina aktovek má odepínací popruh jako součást balení, takže když je potřeba trochu pohodlí, lehce aktovku přehodíte přes rameno.

Vnitřní prostor

Pánská aktovka je ideálním pomocníkem v případech, kdy u sebe potřebujete mít notebook, dokumenty, tablet či jinou elektroniku. A právě tomu je přizpůsoben také vnitřní prostor aktovek. Bývá totiž zpravidla dělený a obsahuje také malé kapsičky na drobnosti.

Jakou značku si pořídit?

Značka aktovky je především záležitostí vkusu. Pokud si ale nevíte rady, poradíme Vám. Mezi velmi oblíbené patří například pánské aktovky značky Hexagona, Lagen, Daag nebo třeba Katana.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.