Pánové, co nikdy (ne)nosit na rande? Pánové, co nikdy (ne)nosit na rande?

Pánové, co nikdy (ne)nosit na rande?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Randění, to je těžká věc. Dokonce i v době k Tinderu, kdy Ti ke “sbalení” holky stačí pohyb palcem, se mu nevyhneš. Rande je ošemetná situace, kde musí klapnout spousta věcí. Cokoliv může mít za následek zkažený večer. Od volby podniku po výběr jídla. Ale jsou věci, které můžeš ovlivnit ještě než na rande vyrazíš.

Podle výsledků dotazníků z online seznamky Zoosk totiž existují módní úlety, kterými svoji slečnu spolehlivě odradíš. Pokud se zrovna chystáš na rande a do parného dne nastupujících veder sis akorát oprášil svoje pohodlné Crocsy, raději ještě chvíli vydrž.

Tohle si fakt nikdy neber

Co že bylo podle dotazníku číslo jedna? Numero uno žebříčku nejohyzdnějších pánských módních přešlapů? Zmuchlané oblečení. Jestli sis tedy myslel, že ta zmuchlaná košile ještě není tak strašná, že si toho nikdo nevšimne, nebo že budeš působit nedbale elegantní… tak ne. 66 % nezadaných žen prý označilo zmuchlané oblečení za odpuzující.

Že je zmuchlané oblečení opravdu jedno velké NE, Ti možná dokáže číslo dva. 55 % žen označilo za zaručený odpuzovač klasické české kombíčko ponožky v sandálech. Je to tak. Ponožky v sandálech jsou až za zmuchlaným oblečením.

Další na stupni nevkusu je prý špatně padnoucí oblečení. Moc velké kalhoty, moc malé triko. Je to jedno. Svůj sražený svetr proto raději odhoď na zasloužený odpočinek hned na kalhoty, cos nosil do tanečních před 10 lety.

Ale upřímně - ona to není zrovna jaderná fyzika. Prostě si oblečení, které Ti padne, vždycky vyžehli a dynamické duo ponožky-sandále nech na dně módního pekla.

Čím si zvýšit sebevědomí(a přitažlivost)?

Opět tak zřejmá věc, že je mi skoro trapné o ní psát. Podle průzkumu na Zoosku je u mužů nejpřitažlivější kombinace džínů a triček (padnouchích a vyžehlených samozřejmě). Prý i pouhá fotka v tomhle outfitu přinesla značný nárůst zpráv od opačného pohlaví.

Co je ale překvapivější, tak 47 % žen shledává přitažlivým sportovní oblečení. Respektive casual sportovní oblečení, tzv. athleisure style. Dokonce 69 % žen by na rande nevadila vkusná kombinace tepláků a mikiny, ve kterých chodíš do posilky (ideálně nepropocených po Tvém cardio dni).

Kudy dál?

Ženy mají většinou u mužů rády jednoduchý pohodlný styl. Takže se nemusíš bát, že si budeš muset na každé rande nechat šít nový oblek. Fakt stačí žehlička a jednou za čas obměnit šatník. Jo a Crocsy nech doma, pokud to ještě není jasné.

Pokud hledáš nějakou inspiraci, jak vytunit svůj šatník na další úroveň, tak nabízím pár tipů, které se Ti můžou hodit.

Vždycky zapůsobí padnoucí lehký svetr nebo henley triko (google poradí) a nové džíny, co sedí Tvé postavě. Pokud budeš váhat u barvy, tak ženy prý přitahuje červená. Navíc doporučuji i nějaký módní doplněk na ruku. Jedno jestli kožený náramek nebo hodinky nebo obojí. Budeš tak působit jako někdo, kdo se obléká, protože ví, jak chce působit, a ne jako někdo, kdo se obléká, aby mu nebyla zima.

Pro další módní doplňky, kterými nastartuješ svůj šatník, pak doporučijí náš eshop.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.