Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely

Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

17. července 2023

Nejen na rande by se člověk měl oblékat šik. Je spousta příležitostí nebo událostí, které si doslova říkají o to, abyste na nich projevila váš vkus a umělecké cítění. A potom je tu práce. Místo, kde se učíme, tvoříme, produkujeme, občas se zlobíme, někdy radujeme a hlavně zde pobýváme minimálně osm hodin denně. A tomu by měly odpovídat i outfity, které do ní volíme. Outfity, jejichž součástí jsou i módní doplňky.

Práce, práce a zase ta práce. Člověk má někdy pocit, že tam tráví doslova celé dny. Někdy je to radost, zábava a motivace. Jindy zase splín nebo dokonce nervy. Tak jako tak jsou to ale dlouhé hodiny v jednom outfitu. A především během léta má člověk potřebu vzít si aspoň trošku sluníčka a dobré nálady sebou do kanceláře. Zkrátka oživit svůj outfit. A jak lépe a jednodušeji na tuto situaci vyzrát, než novou kabelkou, která by tento pozitivní mindset odrážela?

Ano, módní doplňky mohou říct hodně. A to nejen o vašem vkusu, ale také o příležitosti, kam je vynesete nebo právě ročním období. V létě je člověk plný optimismu, dobré nálady a natěšený na to, co ho během něj čeká. A to všechno se může odrážet i ve vaší kabelce. Sáhněte tedy letos po barevnějších odstínech nebo originálních tvarech a dejte světu najevo, že ani takový pracovní dresscode nemusí být nuda.

Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely 4
Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely 5

Smetanové, pistáciové a karamelové kabelky Burkely

Značka Burkely si pro letní kolekci vybrala ty nejsladší „příchutě”. Zároveň ale stále myslela na svůj tradiční styl, a proto to letošní zmrzlinové opojení nepřivedla do extrému. Zkrátka pastelové a veselé odstíny, které mají základ v naturálních barvách. A to z ní činí naši volbu do práce číslo jedna. Kromě svého stylu si značka stále drží i kvalitu. Vybírat tak můžete z módních doplňky, šitých pouze z přírodní kůže. U všech kousků zároveň naleznete spoustu malých kapsiček na zip, pro větší bezpečnost a lepší organizaci. A z jakých konkrétních modelů vybírat vaše nové parťáky do práce?

Oživte vaše letní outfity do práce se značkou Burkely 3

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.