Nový blog je na světe! Náš blog v novém kabátku! Nový blog je na světe! Náš blog v novém kabátku!

Nový blog je na světe! Náš blog v novém kabátku!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

2. dubna 2023

Je to tady! Po čase jsme zpět a rozjedeme to ve velkém stylu. Náš původní „obyčejný“ blog se otřásl v základech a díky našim šikovným programátorům vznikl nový na míru vytvořený blog, který je přesně podle našich představ. A to prý kluci ještě nekončí.

A proč jsme se do toho vůbec pustili? Klíčové pro nás bylo oživit blog a zpřístupnit jej také našim slovenským a maďarským čtenářům. S tím nám pomůže naše šikovná Dóra, která se stará také o maďarské zákazníky a je tak nedílnou součástí týmu Kabelečky. Do toho pravidelné články od Kačky a Míši v novém webovém kabátku a nabušený blog je na světě.

Na co se můžete tedy těšit? Blog pro vás doteď psala naše Míša. Nově ji doplní zkušená copywriterka Katka, která píše mimo jiné pro módní srovnávač Modasi.cz. Její články budete určitě hltat jedním dechem :).

Tak si držte klobouky. Brzy to rozjedeme. Každý týden se tak u nás můžete dočíst o nových kolekcích, seznámit se s našimi značkami, nahlédnout do zákulisí Kabelečky a mnoho dalšího.

My už se nemůžete dočkat. A co vy?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.