Novinky Sammao a Creambear Novinky Sammao a Creambear

Novinky Sammao a Creambear

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

6. října 2022

Letošní mezinárodní veletrh módy, obuvi a koženého zboží, známý spíše pod názvem STYL a KABO, měl kromě otřelých a všem známých účastníků i jednoho nového. STYL a KABO totiž poprvé navštívila společnost Ma-Fia s.r.o., která zde představovala své nové značky, konkrétně SAMMAO a CREAMBEAR. Společnost pod těmito značkami nabízí velmi nevšední a zajímavé kabelky, batohy a peněženky s motivy kočičky SAMMAO a medvídka CREAMBEAR. Za každým z těchto krásných výrobků se tedy skrývá příběh. SAMMAO je totiž velmi chytrá a roztomilá kočička a CREAMBEAR zase okouzlující a přitom trochu naivní medvídek.

My jsme tedy měli na první pohled jasno. Tyto překrásné a originální produkty musíme ukázat i našim zákazníkům. Neváhali jsme, vše domluvili a vy se na ně již brzy můžete těšit. A čím nás vlastně tak zaujaly? Zakládáme si na tom, abyste u nás našli zboží té nejvyšší kvality, které jinde nenajdete. A o to tu jde. Produkty značky SAMMAO a CREAMBEAR jsou vyrobeny z kvalitní ekokůže a mají pevný a odolný zip s opravdu originálním jezdcem. Veškeré designové motivy jsou navíc ručně šité. A ta největší pecka? Výrobci vyrábí každý měsíc novou kolekci produktů v početně limitovaném množství. Budete mít tedy možnost stát se majiteli opravdu originálních kousků, které zajisté neuvidíte na každém rohu. Veškeré produkty těchto značek jsou navíc velmi precizně zpracovány a je zde kladen důraz na každičký detail.

Zmíněné značky SAMMAO a CREAMBEAR jsou poměrně mladičké. Vznikly totiž až v roce 2014. Možná také proto jsou jejich produkty tak moderní a trendy. árukou kvality a jedinečného designu je také fakt, že na vývoji motivů těchto značek se podíleli takový designéři, kteří mají za sebou již všem známé postavičky, jako třeba Mickey Mouse, Snoopy nebo Hello Kitty.

Ať už tedy chcete pořídit batůžek, kabelku či peněženku jako dárek nebo si chcete jen udělat radost, těmito produkty zajisté neprohloupíte. Jejich krásný design, precizní zpracování a jedinečnost totiž ocení úplně každý a my už se nemůžeme dočkat, až Vám je budeme moci představit.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.