BAGDAYS jsou tady! A s nimi 15% sleva na vše! V košíku zadejte slevový kód BAGDAYS Do konce akce zbývá 12h 43m

Zavřít

Nová letní kolekce dámských kabelek Marina Galanti Nová letní kolekce dámských kabelek Marina Galanti

Nová letní kolekce dámských kabelek Marina Galanti

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

2. května 2024

Energií prosluněná a ideální na léto. To je nová kolekce kabelek značky Marina Galanti. Tato Italka letos zcela odbočila z klasických dovolenkářských kolejí, razantně odsoudila všechny ty proutěné a slaměné modely a vsadila na syntetickou kůži. Nezdá se vám to jako ideální volba? Tak pokračujte ve čtení a dost možná na konci článku změníte názor.

Kolekce dámských kabelek na léto nejsou samozřejmě žádnou novinkou. Zářivé, velkolepé a nepřehlédnutelné kreace tu byly dávno předtím, než návrháři kabelek začali představovat sezónní kampaně. Zcela jiný zážitek ale zprostředkovávají letní variace kabelek značky Marina Galanti. Rosalie, Dianet a Mahé - každá v jiném tvaru a velikosti. Ale všechny vás ale ihned upoutají svým sofistikovaným povrchem ve stylu mramoru. A především pocitem relaxu a radosti, která vás zaplaví doslova ve vlnách.

Nová kolekce dámských kabelek Marina Galanti

Proč v létě nosit kabelku ze syntetické kůže

V letních měsících, kdy teploty stoupají a slunce praží, může volba správné kabelky ovlivnit celkové pohodlí vašeho outfitu. Nevěříte? Pravdou je, že kabelku nejčastěji nosíme přehozenou přes rameno nebo rovnou přes tělo, a neustále ji tak máme „nalepenou” u sebe. Zároveň se ale během letních měsíců potíme, a materiály, které na sobě máme, tak udělají mnohé. Jednou z populárních možností je proto kabelka vyrobená ze syntetické kůže. A proč je právě tato látka tak preferovaná? Syntetická kůže totiž nabízí hned několik výhod, od odolnosti vůči vlhkosti, přes pohodlí, až po široký výběr barev a stylů.

  • Odolnost: Ať chceme nebo ne, v létě se více potíme a někdy se může stát, že v těchto materiálech potom setrváváme delší dobu. Kabelky ze syntetické kůže jsou ale vůči vlhkosti odolné, nepohlcují vodu, jsou izolační, a zároveň se následně snadno čistí, což je ideální pro letní podmínky.
  • Lehkost: Syntetická kůže je také lehčí než například pravá kůže, ale i polyester nebo nylon. To znamená, že kabelka nebude přidávat zbytečnou váhu, když ji budete nosit po celý den na přímém slunci, kdy se chcete spíše cítit „odlehčená”.
  • Široký výběr: Díky možnosti různých povrchových úprav je možné koupit kabelku ze syntetickou kůži v různých barvách a vzorech, což umožňuje výběr modelu, která dokonale doplní vaši letní garderóbu. Hledáte kabelku v citronově žluté, baby blue, starorůžové nebo například v neobvyklém tvaru? se syntetickou kůží to nebude žádný problém. A „nohy” vám jistě nebudou dělat ani dnešní výrobci, kteří mají takřka neomezené možnosti při tvorbě svých kolekcí.
  • Ekologické aspekty: Pro mnoho žen je dnes důležité podporovat produkty, které jsou šetrné k životnímu prostředí a vyráběné etickým způsobem. A i v tomto případě je umělá kůže skvělým řešením. Výroba syntetické kůže minimalizuje negativní dopady na životní prostředí, konkrétně omezení emisí skleníkových plynů, správné nakládání s odpady a minimalizaci spotřeby vody a energie během výrobního procesu. Etická výroba zároveň obvykle využívá suroviny, které nezpůsobují takovou škodu na životním prostředí a nevedou k vyčerpání přírodních zdrojů

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.