Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 2h 12m

Zavřít

Nová kolekce módních doplňků Burkely Nová kolekce módních doplňků Burkely

Nová kolekce módních doplňků Burkely

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

15. září 2023

Trošku brutto design, originální doplňkové visačky a stále ta samá, hovězí kůže. To je nová kolekce doplňků Burkely, se kterou se letos na podzim značka rozhodla prorazit na trhu. A povedlo se. Vždyť přesně toto jen styl, který je během všech těch plískanic, vichrů a dešťů žádán.

I Když počasí stále hovoří spíše o létě. Podzim nás stejně nakonec dohoní, a proto je dobré připravit se na něj. A jaké módní doplňky tomuto období dlouhodobě vládnou? Jednoznačně ty kožené. Jsou robustnější, snadněji zvládají vlhko i chlad, a také svou strukturou připomínají právě podzimní přírodu. Ta má své nezaměnitelné kouzlo a spousta z nás se na něj těší. je to příjemné osvěžení, po letních parnech, když můžeme vyrazit do lesa nebo některého z našich národních parků a užít si studenější vzduch, poklidnější atmosféru a především všechny ty barvy.

Holandská značka Burkely dlouhodobě sází právě na kůži, konkrétně na tu hovězí, a své kolekce šije ve velmi elegantním a nezaměnitelném designu, který jde ruku v ruce s tímto přírodním materiálem. Letos na podzim svou kolekci doplnila i o další prvky. Těmi jsou především výraznější švy i kovové prvky, hrubší struktura kůže a celkově brutto design. Zaměřuje se v ní především na základní módní doplňky, tedy kabelky, batohy a peněženky, a to ve třech základních barvách - černé, koňakové a béžové. A při vytváření nové kolekce mysleli u Burkely samozřejmě i na praktičnost, takže můžete vybírat z elegantních kabelek do práce, větších tašek, například na nákupy, ale i malých crossbody.

Nová kolekce módních doplňků Burkely 1
Nová kolekce módních doplňků Burkely 2

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.