Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady! Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

16. prosince 2023

Enrico Benetti je stálicí v našem sortimentu, a také velmi oblíbenou značkou pro své kvalitní materiály i styl kombinující elegantní a lehce sportovní design. Proto se ji snažíme neustále doplňovat i obnovovat. A jinak tomu není ani teď, kdy Enrico Benetti přišel s novou kolekcí kabelek a batohů.

Zima udeřila, a to se vší parádou. Jak se ale do těchto chladných dnů obléct, aby jste se cítila šik a pohodlně? Určitě vsaďte na kožešinu, nepromokavé materiály, ale také například barvy, jako bílá, mechově zelená nebo béžová, které jsou letos in. A pak také zapřemýšlejte nad módní doplňky, které mají pohodlné a přitom bezpečné zapínání, odolný povrch, nezradí vás ani během vánice, a stále vypadají elegantně. A kdo také doplňky vyrábí? Enrico Benetti.

Jaké jsou zimní trendy mezi kabelkami a batohy

Zima je obdobím, které zkouší nás, naši pokožku, ale i módní materiály, na které sázíme. Celkově jsou proto doplňky pro toto roční období zaměřené spíše na hutnější látky, styly i střihy. Přesto sebou ale každá zima nese otisk unikátnosti. A co velí ta letošní?

  • Kůže v neutrálních barvách: Klasické a elegantní kožené kabelky v neutrálních barvách jako černá, hnědá nebo béžová budou vždy v kurzu. Jsou totiž univerzální a snadno kombinovatelné s různými styly oblečení.
  • Minimalistický design: Jednoduchý a čistý design bez nadměrných detailů či ozdob. Tak velí zima 2023/2024. Kabelky s decentními prvky, jako jsou jemné švy nebo diskrétní logo však zůstávají. A přesně tyto prvky jsou typické právě i pro značku Enrico Benetti.
  • Metalické odstíny: Zimní sezona letos přináší trend metalických kabelek a batohů. Stříbrné, zlaté nebo měděné odstíny na doplňcích dodávají outfitům jiskru a eleganci.
  • Multifunkční batohy: Vzhledem k rostoucímu zájmu o pohodlí, se kvalitní a přitom stylové batohy stávají nedílnou součástí módního světa. Odolné materiály, ergonomický design a dostatek úložného prostoru jsou přitom klíčové. Výrobci ale letos zároveň vsadili i na multifunkčnost. Modely 2 v 1 nebo kombinace elegantnosti a ležérnosti, kterou představuje i značka Enrico Benetti, jsou tak letos skutečně šik.
  • Netradiční tvary: Některé značky se letos rozhodli zaexperimentovat s tvary módních doplňků. Geometrické tvary či netradiční siluety totiž přitahují pozornost a dodávají celkovému vzhledu originalitu. Enrico Benetti se drží spíše klasických a ověřených tvarů. I tak u něj ale můžete najít extraordinérní kousky, a to především ve zpracování materiálů.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Jak nosit kabelky a batohy Enrico Benetti

Jak už jsme psali výše, Enrico Benetti se zaměřuje převážně na styl kombinující eleganci a sportovnější, nebo také praktičtjěší designy. Kabelky a dámské batohy této značky tak můžete vybírat v klasických kožených provedeních, ale i těch z nylonu nebo umělé kůže. Co se týče tvarů, je tato značka spíše konzervativní, ale dohání to velmi originálními barvami. Olivově zelená, šedá nebo staro-růžová tak nejsou výjimkou. Nošení kabelky či batohu tak není jen o funkcionalitě, ale i o estetice. A správné kombinování v outfitu může doplnit váš osobní styl povznést až na módní vrchol. Ale jak na to?

  • Formální outfit: Klasická černá nebo hnědá barva se snadno kombinuje právě s business lookem a kabelka do ruky je v tomto případě také ideální volbou.
  • Ležérní outfit: Pro ležérní vzhled se hodí menší a kompaktní varianty, přičemž atypické a pestré barvy mu dodají živost.
  • Unikátní styl: Kombinace doplňku s outfitem by měla být promyšlená. Například kožený batoh může ladit s koženými botami či opaskem vytváří stylovou koordinaci. Protikladné kombinace, jako ženské a něžné oblečení se sportovními doplňky, zase mohou navodit extraordinérní a výrazný dojem.
  • Kombinace barev a vzorů: Kabelka nebo batoh by měly ladit s barvami outfitu. Kombinování kontrastních barev může vytvořit zajímavý vizuální efekt, zatímco kabelka ve stejné barvě jako outfit může vytvořit elegantní dojem.
  • Přizpůsobení události: Vyberte doplněk i podle typu akce. Na festivaly či do přírody se hodí odolné a prostorné batohy, na běžné nošení se hodí městské batohy, ale i klasické kabelky do ruky nebo crossbody a na večírky jsou ideální psaníčka nebo mini kabelky s řetízkem.
  • Důraz na funkčnost: Při výběru kabelky či batohu nezapomeňte na praktičnost. Dostatek kapes, správný typ uzavírání a odolnost materiálu jsou důležité vlastnosti, které vám zpříjemní jejich nošení.
Nová kolekce dámských kabelek a batohů Enrico Benetti je tady!

Nová kolekce kabelek a batohů Enrico Benetti

Jaká je nová kolekce značky Enrico Benetti? Čistá, ladná a snadno kombinovatelná. Tedy ideální pro všechny, kteří milují minimalismus, ale i pro ty, kteří hledají kousek, hodící se ke všemu. A ten občas potřebujeme všichni.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.