Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 43m

Zavřít

Nová kolekce batohů Suri Frey: troška hravosti a troška futurismu Nová kolekce batohů Suri Frey: troška hravosti a troška futurismu

Nová kolekce batohů Suri Frey: troška hravosti a troška futurismu

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

29. září 2023

Je to neočekávaná, a přitom velmi jednoduchá myšlenka. Vždyť každý, kdo se pokouší o něco moderního a předcházejícího dobu, musí být tak trošku i dítětem, které je plné představivosti a hravosti. A pokud tomuto životnímu stylu holdujete i vy, tak vás jistě potěší, ne-li nadchne, nová kolekce městských batohů značky Suri Frey.

Německá značka Suri Frey, jak napovídá už její jméno, je velkou zastánkyní svobodného přemýšlení, a v tomto duchu se nese i její nová kolekce. Takže co tu máme? Především uvolněný styl, nápaditý design a nové cesty, jak přenést životní ideologii do módního průmyslu. Ať už jste tedy něžnou romantičkou, která vyznává pastelové barvy a romantické prvky nebo progresivní tvůrkyní, jste tu správně. Tato kolekce kombinuje obojí. Je jiná, je výrazná a je nová. Ale to rozhodně neznamená, že je až příliš výstřední. Suri Frey komunikuje jako značka, která je tu pro všechny věkové kategorie, a proto bere ohled na potřebnou ukázněnost a soulad s okolním světem. Je to zkrátka takový výraznější prvek, se zcela běžnými základními rysy.

Jak dámské batohy nosit

Styl nošení dámského batohu v outfitu závisí na vašem osobním vkusu i příležitosti. celkově jsou ale obvykle velmi všestranné a skvěle poslouží jako doplněk k mnoha outfitům.

  • Street style: Skinny džíny, tričko a kožená bunda nebo denim bunda s městským batohem vytvoří pohodlný a stylový look pro každodenní nošení. Áčkové šaty a oversized svetr s batohem zase dodají vašemu outfitu romantický nádech.
  • Sportovnější události: Chystáte se podpořit vaše nejbližší na maratonu nebo vyrážíte na dětský den s vašimi nejmenšími? Neberte si kabelku. Vsaďte na batoh. Ten je mnohem praktičtější a stylovější volbou. A s čím ho kombinovat? Zkuste teplátovku, která je v posledních letech velkým hitem, Nebo sáhněte po boyfriend džínách a jednoduchém topu.
  • Kancelářské outfity: Ano, s novým batohem zazáříte jistě i v práci. Trench coat, ⅞ kalhoty a bílá košile vytvoří s elegantním městským batohem profesionální a módní dojem. Zkombinovat ho ale určitě můžete i s šaty. V tomto případě se ale vyhněte těm pouzdrovým a upřednostněte spíše volnější a něžnější provedení. Klidně i s květinovým motivem.
  • Boho styl: K outfitům v etnickém nebo bohémském stylu se batohy také skvěle hodí. Při vytváření outfitu ale určitě nezapomeňte na přírodní prvky, které dominují právě tomuto módnímu směru. A co dominuje v letošní podzimní kolekci značky Suri Frey? Hravost a moderna.
Nová kolekce batohů Suri Frey: troška hravosti a troška futurismu 2

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.