Nejkrásnější kabelky k Mezinárodnímu dni matek Nejkrásnější kabelky k Mezinárodnímu dni matek

Nejkrásnější kabelky k Mezinárodnímu dni matek

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

6. května 2024

V neděli tu máme Den matek a při této příležitosti by měl každý z nás obdarovat svou maminku něčím, co jí potěší u srdce i nadchne na mysli. Ale co vybrat? Co takhle kabelku? Ta je praktickou věcí i hezkým doplňkem. Zkrátka dárkem, který vždy potěší. Kterou ale vybrat, aby udělala radost právě vaší mamce? My jsme pro vás dali dohromady krátkého průvodce, který vás jistě nasměřuje správně.

Není čas ztrácet čas. Za pár dní je tu Den matek, a abyste při vybírání dárků nesáhli vedle, přinášíme tipy, čím zaručeně uděláte radost. Od romantické značky Burkely , přes praktické crossbody Enrico Benetti, až po business eleganci, kterou nabízí Tamaris. Máme vše a v podání, které nadchne i ty nejnáročnější maminky. Nehledě na jazykové bariéry nebo rozličnost kultur totiž promlouvá Den matek jednoduchým poselstvím oslavujícím ženy za jejich obětavost a péči. Proto je důležité si ho připomínat.

Nejkrásnější dárky k Mezinárodnímu dni matek
Nejkrásnější dárky k Mezinárodnímu dni matek
Nejkrásnější dárky k Mezinárodnímu dni matek

Tak nezapomeňte udělat své mamince radost a ukažte jí, že víte, jaký má vkus na módu i na život. A ať už se rozhodnete pro kabelku, peněženku nebo třeba jen malou čokoládu, určitě dárek kupte. Je to totiž takový malý důkaz. Že na maminky myslíme, že víme, co pro nás dělají, a že je milujeme.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.