Nejkrásnější dámské kabelky k Valentýnu Nejkrásnější dámské kabelky k Valentýnu

Nejkrásnější dámské kabelky k Valentýnu

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

3. února 2024

Valentýn, tedy anglosaský svátek lásky, se již nezadržitelně blíží. A je symbolem nejen lásky, ale také stálosti, věrnosti a solidarity. Vždyť na jeho počátku stál kněz, který i přes zákaz, tajně oddával milence. A takový svátek si zaslouží dar, který bude symbolizovat důležitost jeho i obdarovaného člověka. A věřte, že ženu nejvíce potěší dárek, který bude krásný i promyšlený. Něco, co jí udělá radost, a zároveň to využije. Něco jako kabelka.

Svátek všech zamilovaných je za rohem, a ať už je váš rozpočet na dárek nízký, nebo neomezený, na čem záleží především, je vybrat tak, aby udělal skutečnou radost. My pro vás máme tipy ve všech cenových kategoriích a na vás je jen rozhodnout, co se bude vaší ženě, či přítelkyni hodit a líbit.

Podle čeho vybrat dárek k Valentýnu pro ženu

Vybrat perfektní dárek k Valentýnu pro ženu může být výzvou, ale s trochou přemýšlení a plánování jde všechno. Nejdůležitější je vzít v úvahu zájmy, osobnost a preference vaší partnerky. To nejdůležitější ale nakonec vždy je projevit i lásku a péči. I když váš dárek nemusí být dokonalý, vaše snaha a péče, kterou do výběru vložíte, jistě udělá váš Valentýn nezapomenutelným. A zde je několik tipů, jak vybrat ten správný dárek.

  • Zvažte zájmy: Pokud má ráda umění, knihy, sport nebo cestování, vybírejte dárky, které se těmto zájmům přizpůsobí. Například lístky na výstavu, knihu od oblíbeného autora nebo sportovní vybavení.
  • Pozorně poslouchejte: Během běžných rozhovorů může vaše partnerka vypustit náznaky ohledně toho, co by chtěla. Tak naslouchejte, ať vám nic neunikne.
  • Personalizujte: Dárky s osobním dotekem jsou vždy skvělé. Můžete zvážit personalizovaný šperk nebo módní doplněk s iniciálami, fotografii vás obou, ale například i bytové doplňky na míru.
  • Vsaďte na zážitky: Dárky ve formě zážitků jsou památné a přinášejí radost v daný okamžik, ale i ve formě vzpomínek. Tak naplánujte romantickou večeři nebo relaxační víkend v lázních, který si užijete společně.
  • Komunikujte: Pokud si nejste jisti, co by se vaší ženě, či přítelkyni líbilo, nebo co by si přála, nebojte se zeptat. Komunikace je klíčová a může vám ušetřit peníze i nevhodný dárek.

Nejkrásnější kabelky ve světlých barvách

Víme, že spousta žen preferuje spíše klasické barvy, jako černá nebo hnědá. I tak ale nastanou okamžiky, kdy se hodí spíše něžnější kabelky ve světlých odstínech. A v takových chvílích je radost mít jeden nebo dva doplňky, které se budou hodit. Zde jsou tři značky, které si na Valentýna zaslouží vaši pozornost. A váš miláček si zase zaslouží jejich kousky.

Tip jak zabalit dárek k Valentýnu

Samozřejmě, váš dárek si můžete nechat zabalit profesionální službou, a dodat mu tak punc dokonalosti. Někdy je to ale vlastní úsilí, které ukazuje, jak moc nám na dané osobě záleží. A věřte, že pokud si dáte záležet a vaší milé dárek zabalíte sami, tak ji tím potěšíte. Jak ale dárek zabalit skutečně krásně, a přitom snadno?

Někdy je potřeba „poprat” se s tvarem dárku. Ne každý má totiž klasický tvar krychle nebo kvádru, nýbrž je zaoblený či kulatý. My vám dnes dáme jednoduchý, ale efektivní tip, jak zabalit dárek jakéhokoliv tvaru.

  • Jako první si připravte potřebné pomůcky, tedy balící papír, a to ideálně s rovným vzorem podle kterého se bude dobře stříhat, oboustrannou lepenku a nůžky.
  • Z balícího papíru vystřihněte čtverec, zhruba o třetinu větší než by bylo na dárek potřeba, a jeden roh sestřihněte do obloučku, hezky od rohu do rohu.
  • Sestříhanou část poté složte do vějířku.
  • Na nesložený okraj nalepte oboustrannou lepenku a dárek zabalte tak, jak jste zvyklý. Jakmile se dostanete k části, kde je papír složený do vějířku, použijte opět oboustrannou lepenku a vějířek nechte volně.
  • Nakonec celý dárek můžete dozdobit jedno barevnou stuhou. Pamatujte ale, že méně je někdy více.
Nejkrásnější dámské kabelky k Valentýnu

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.