Luxusní kabelka ke sportovním outfitům: ano, nebo ne? Luxusní kabelka ke sportovním outfitům: ano, nebo ne?

Luxusní kabelka ke sportovním outfitům: ano, nebo ne?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

6. října 2022

Čím dál častěji sledujeme u různých „fashion gurus“ spoustu variací outfitů, které nás někdy naprosto vyděsí, někdy inspirují a někdy nám prostě nevadí.Jeden ze současných trendů jsou luxusní kabelky k poměrně sportovním outfitům. A ono vlastně proč ne? Ne všechny máme pořád čas a energii chodit v podpatcích a krásném kostýmku. Někdy prostě nemáme náladu se fintit, ale stále bychom chtěly mít šmrnc.

Všechny jsme to viděly… Celebrity mají na sobě ohoz do posilovny a v ruce kabelku od Louise Vuittona. Samozřejmě nepředpokládám, že by to dělaly naschvál, ale prostě jinou (sportovní) kabelku nemají, takže berou strejdu Louise všude sebou v různých velikostech a podobách. A jak už to tak bývá, tak i „obyčejní“ lidé začali kopírovat styl slavných. Takže dnes čím dál častěji potkáváme na ulicích slečny, které mají tenisky a k tomu nádhernou, luxusní kabelku, která sportovní outfit pozvedne zase o trochu výše.

Pro někoho je představa takové kombinace zcela nepřijatelná, protože pro ně luxusní kabelky patří k elegantním outfitům asi jako Dolce ke Gabanovi. Proto často slýcháváme kritiku, že luxusní kabelky k teniskám prostě nepatří. Na druhou stranu jsou mezi námi slečny, které se tímto trendem nechaly inspirovat a přidávají tak svým pohodlným outfitům honosnější nádech.

Moje otázka zní: Máte elegantní kabelku také spojenou s lodičkami, popřípadě s balerínkami a formálnější obuví celkově? Nebo jste fanynka tenisek a nevadí vám k nim s přehledem přidat krásnou kabelku?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.