Léto podle značky Tommy Hilfiger Léto podle značky Tommy Hilfiger

Léto podle značky Tommy Hilfiger

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

1. června 2023

Přemýšlíte o nové kabelce nebo tašce v klasickém, konzervativnějším, a přesto skutečně designovém stylu? Potom pro vás máme několik tipů ze sortimentu značky Tommy Hilfiger. Ta je známá svým „americkým" přístupem k módě. A proč také ne? Proč to jednou nezkusit ve stylu západu?

Letošní trendy v taškách Tommy Hillfiger

Letošnímu létu vládnou jednoduché střihy, sportovní elegance a Old Money styl. A tím vším se značka Tommy Hilfiger pyšní. Její módní kolekce jsou charakterizovány americkým preppy stylem s námořnickými a sportovními prvky. Značka je také dobře známá svým ikonickým používáním červené, modré a bílé barvy, která odkazuje na americkou vlajku. Je spojována s mladistvým, svěžím a ikonickým americkým vzhledem, který je kombinací klasických a sportovních kousků.

Tommy Hilfiger nabízí širokou škálu oblečení, obuvi a módních doplňků, včetně kabelek, peněženek, ledvinek i opasků. Všechny jsou navrhovány ve stejném, námořnickém stylu, který je autentický právě pro tuto značku. Pokud tedy milujete odpolední kávu s vyhlídkou na oceán, večeře v přístavech a přímořský styl celkově, můžete to říct právě touto značkou.

Léto podle značky Tommy Hilfiger 3
Léto podle značky Tommy Hilfiger 2
Léto podle značky Tommy Hilfiger 1

Historie značky Tommy Hilfiger

Značka byla založena americkým módním návrhářem Tommym Hilfigerem, v roce 1985. Návrhář se narodil v roce 1951, ve státě New York a již od mládí projevoval velký zájem o módu. Svoji kariéru začal v 70. letech, kdy začal prodávat své vlastní oblečení, ale až v roce 1985 založil stejnojmennou značku. Za se na začátku zaměřovala především na pánskou módu, za dostupné ceny. Postupně se ale začala rozvíjet a získala popularitu, a to především díky svému ikonickému preppy stylu a inovativnímu marketingu. V roce 1992 byl Tommy Hilfiger vybrán jako oficiální dodavatel oblečení pro britskou popovou skupinu Spice Girls, což pomohlo značce získat mezinárodní pozornost a popularitu. Později se také stal oblíbeným mezi americkými hudebníky a celebritami, což přispělo k dalšímu růstu značky. V průběhu let se sortiment značky rozšířil o dámskou a dětskou módu, obuv, doplňky, a v neposlední řadě i parfémy.

Jak na letní outfit s taškami Tommy Hilfiger

Pamatujte, že letní outfit by měl být především pohodlný a odlehčený. S módními doplňky od značky Tommy Hilfiger to ale nebude problém. Vždyť i jejich hlavní aspekty doslova vybízí k tomu, aby se nosily právě během teplých, slunečných dní a dosáhli svěžího a stylového vzhledu. A pokud zrovna nemáte čas nebo náladu vymýšlet nové letní kreace s doplňky od Tommyho, máme pro vás několik tipů:

  • Letní outfit by měl být pohodlný a svěží, takže se zaměřte na oblečení vyrobené z lehkých materiálů jako bavlna či len. Tommy Hilfiger vám k tomu nabídne tašky a kabelky ve světlých barvách.
  • Tommy Hilfiger je známý pro svůj ležérní vzhled. Tak proč by ležérnost nemohla být volbou rovnou pro celý outfit? Vsaďte na svěží, nenucený a sportovnější styl a máte vyhráno.
  • Značka TH bude skvělým parťákem i na pláž nebo k bazénu. Tommy Hilfiger tote bags nabízí dostatek prostory, a zároveň se vyrábí z materiálů, které nejsou náchylné k vlhkému prostředí.
  • Určitě nezapomeňte ani na doplňky výraznějších barev. Zkuste osvěžit váš look batohem, aktovkou na notebook nebo crossbody kabelkou, v námořnicky modré. Ta vám rozhodně neubere na formálnosti, a zároveň vás tmavší barva zvýrazní.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.