Kvalita za super cenu, to je Tamaris! Kvalita za super cenu, to je Tamaris!

Kvalita za super cenu, to je Tamaris!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Tamaris je značkou, která zcela jistě naplnila módní očekávání žen, prahnoucích po produktech vysoké kvality za přijatelnou cenu. Pro každou moderní ženu, která se snaží být vždy stylová, upravená a potrpí si na kvalitu, je tato značka tím pravým. Dlouholetým slibem samotného Tamarisu, pravidelně vysílaným věrným zákazníkům je totiž to, že zachová špičkovou kvalitu svých produktů za výjimečný poměr cena/výkon.

Značku Tamaris znáte pravděpodobně jako značku obuvi. To ale už dávno není všechno, co tato velmi oblíbená značka nabízí. Svůj sortiment neváhala po obuvi rozšířit také o kabelky, peněženky, šátky, šály a další doplňky. A mimo jiné i na základě těchto změn se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších značek. O tom, že se jedná o velmi oblíbenou značku, svědčí fakt, že se stala jednou z nejznámějších značek v Evropě a úspěchy sklízí ve více než 70 zemích světa. Neuvěřitelným úspěchem bylo také získání 3. místa v kategorii „nejlépe rostoucí značka“. Před sebou nechala jen takové giganty jako Apple a LG. Dalším obrovským úspěchem bylo také skvělé umístění v renomované studii značek BEST BRANDS.

A jak to vůbec všechno začalo?

Počátky sahají až do roku 1967, kdy Horst Wortmann založil nyní již silný holding Wortmann Gruppe, který v současnosti patří mezi nejúspěšnější společnosti v obuvnickém průmyslu a může se pyšnit nejen zmíněnou značkou Tamaris, ale také takovými kalibry jako S. Oliver, Caprice či Marco Tozii. V současné době už můžeme říci, že jde o jednoho z největších výrobců obuvi v Evropě. A své slávě se těší také v České republice.

Pokud jde o samotnou značku Tamaris, její vznik se datuje až k roku 2002, a to jako reakce německé společnosti na stále větší tlak ze strany zákazníků požadujících kvalitu za přiměřenou cenu. Opomenout nemůžeme také rok 2005, kdy došlo k otevření první prodejny právě v německém Berlíně. Dnes už se ale tento holding rozrostl mnohem více. Samotný Wortmann Gruppe zaměstnává 820 zaměstnanců a dalších přes 30 000 pracovníků zajišťuje výrobu. Přestože se jedná z velké části o dámskou obuv, právě značka Tamaris se může pyšnit také překrásnou nabídkou kabelek a tašek.

Tamaris na kabelečkách

I u nás máte tu možnost zakoupit krásné a vysoce kvalitní produkty značky Tamaris. Pokud hledáte kabelku do práce, do které dáte vše potřebné, a přitom bude vypadat stále skvěle, zkuste se podívat na kabelky přes rameno, se kterými jistě nešlápnete vedle. Velmi krásné jsou taky crossbody kabelky, jako ideální doplněk do města či na kávu.

Chystáte se na ples, svatbu či večírek? Tak to Vám nesmí chybět psaníčko. Psaníčka Tamaris jsou známá svým krásným designem, kvalitním materiálem a velmi dobrým zpracováním.

A co takhle baťůžek? Ty jsou teď in a byla by velká škoda alespoň jeden nemít. Naše baťůžky Tamaris nosíte snad ke každému outfitu.

Hledáte peněženku a pořád ne a ne najít tu pravou? Zkuste peněženky Tamaris! S těmito krásnými kousky ze syntetické kůže určitě nešlápnete vedle. Navíc jsou velmi praktické a plné všemožných přihrádek a kapsiček, které zajisté ocení každá žena.

Přestože Tamaris je původem německou značkou, i vy jí můžete být blíž. Zkuste navštívit veletrh STYL a KABO v Brně, na kterém Tamaris pravidelně představuje nejnovější kousky jak obuvi, tak i módních doplňků. Anebo, není nic jednoduššího, než si prohlédnout široký sortiment kabelek a peněženek právě u nás na Kabelečkách.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.