Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 4h 20m

Zavřít

Kvalita a unikátní design podle Bellicci Kvalita a unikátní design podle Bellicci

Kvalita a unikátní design podle Bellicci

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

24. srpna 2023

Značku Bellicci máme v našem portfoliu nově, ale už teď slaví velký úspěch. Jejich kvalitně a noblesně provedený design zkrátka nelze přehlédnout, a proto jsme se rozhodli pro vás dát dohromady ještě několik dobrých důvodů, proč investovat právě do této německé značky, a jak jí nosit, abyste se stala nezapomenutelnou.

Kvalita a design hrají v moderním světě klíčovou roli. Nejde pouze o estetiku, ale také o funkčnost a trvanlivost. Kabelky, batohy a dalších módní doplňky využíváme denně, a proto je důležité, aby tyto produkty splňovaly vysoké standardy. Proto by měly být vyrobeny z odolných materiálů, švy a zipy by měly být precizně zpracované a design promyšlený tak, aby byl praktický a atraktivní zároveň. A to je někdy skutečná výzva. Výzva, ale například pro značku Bellicci i radost a naplňování ideálů. Vždyť jen díky tomu dodávají na trh skutečné poklady, které nestárnou.

Kabelky, peněženky a batohy Bellicci

Ručně vyráběný módní doplňky Bellicci nejsou jen další komerční produkt. Značka vyrábí limitované edice, což znamená, že znamená omezené množství, a také jistou výsadu pro jejich majitelky. Jsou to zkrátka produkty stejně jedinečné, jako vaše život a zážitky. Každý výrobek je zároveň i považován za umělecké dílo a pečlivě navržený tak, aby své nositelce přinesl jedinečné potěšení.

Design značky vás zavede zpět do minulosti, k počátkům vintage stylu a osloví i mladé duše, které mají vztah k zapomenuté módě. Barvy jsou vybírány tak, aby splývaly s minimalistickým designem. Střihy zase odráží lehkou avantgardu, která se ale i v dnešní době dobře kombinuje s nepřeberným množstvím outfitů. Nemusíte tedy vyloženě vyčnívat, ale rozhodně se s Bellicci ani nikdy neztratíte v davu. Značka tím podněcuje všechny, kteří se drží svých hodnot a tradic a vyjádřili se prostřednictvím módy.

  • Kapacita: Zvolte dostatečně prostornou kabelku, která pojme vše potřebné, jako notebook, dokumenty, telefon a osobní věci.
  • Kvalita: Kvalitní materiál, jako pravá kůže, zaručuje trvanlivost. Vhodný materiál také chrání obsah kabelky a snadněji se udržuje.
  • Organizace: Kabelka s různými oddíly a kapsami pomáhá udržet věci uspořádané. Speciální polstrovaný prostor na notebook či tablety je další výhodou.
  • Pohodlí při nošení: Uvědomte si, že v kabelce do práce budete skutečně nosit spoustu věcí, a ty přece něco váží. Kabelka by tak měla mít pohodlné popruhy, aby se snadno nosila.
  • Styl: Zvolte takovou kabelku, která ladí s vaším pracovním dress codem. Klasické barvy jako černá, koňaková nebo písková jsou vždy bezpečnou volbou.
  • Přizpůsobivost: Ideální kabelka do práce by měla být dostatečně elegantní na formální setkání, ale zároveň praktická pro každodenní nošení.
  • Údržba: Vyhněte se kabelkám, které vyžadují složité údržbové postupy.
  • Velikost: Volte střední velikost, která pojme základní věci, jako jsou peněženka, klíče, mobil, kosmetika a menší drobnosti. Není přece potřeba přenášet celý domov.
  • Materiál: Zvolte odolný materiál, jako je pevná tkanina nebo kůže. Víkendové aktivity mohou být různorodé, a vaše kabelka je všechny musí vydržet.
  • Barvy a vzory: Na víkend můžete být odvážnější než v pracovním týdnu. Zvažte kabelku s výraznějším vzorem nebo barvou, která dodá outfitu energii.
  • Vnitřní organizace: I na víkendu je organizace důležitá. Kabelka s kapsami a oddíly pomůže udržet věci na svém místě.
    Přizpůsobitelnost: Vhodná kabelka by měla být stylová pro výlet do města, ale i praktická pro například aktivity v přírodě.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.