Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 5h 33m

Zavřít

Karafiátům odzvonilo, oslavte MDŽ stylově Karafiátům odzvonilo, oslavte MDŽ stylově

Karafiátům odzvonilo, oslavte MDŽ stylově

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

28. října 2022

Mezinárodní den žen je svátek uznávaný i Organizací spojených národů. V Čechách nám ale po něm stále zůstává jistá pachuť z dob minulých. Bez ohledu na ně jde ale o den vyjádření pocty k ženám, matkám. A taková oslava je přeci v pořádku. Poděkovat své manželce nebo mamince

1975 jej oficiálně vzala za svůj také Organizace spojených národů. V České republice se pak mezi významné dny zařadil v roce 2014. My jej ale máme spojen spíše s předchozím režimem. Tehdy ženy dostávaly červené karafiáty, děti ve škole povinně vyráběly přáníčka a oslavy probíhaly opravdu ve velkém.

Mdž dnes

Dnes je svátek považován za den upozorňující na rovnoprávnost žen a spravedlnost. Jde ale také o jakési poděkování ženám za jejich péči a lásku. Praví gentlemani tak nezahálí ani na svátek MDŽ. Zpravidla svým manželkám, přítelkyním, maminkám, babičkám či kolegyním pořizují květinu a drobný dárek k tomu. A jaký že drobný dárek můžete pořídit právě u nás?

Potěšte vakem na záda

Vaky jsou mezi ženami čím dál oblíbenější. Jsou velmi stylové a hlavně praktické. Pokud vaše milá ještě žádný vak nemá, bude to trefa do černého. Tento doplněk se hodí na volný čas, do města nebo klidně i do posilovny. Zaručujeme vám, že si jej zamiluje.

Stylová ledvinka

Dalším super tipem je ledvinka. Praktický módní doplněk, který je hodně trendy. Ale pozor, nejde jen o „módu pro mladé“ ledvinka sluší ženám všech věkových kategorií. Bez problémů v ní uloží peněženku, telefon, klíče i další drobnosti. A zaručujeme vám, že bude opravdu šik. Naskladněno máme spoustu typů i barevných kombinací, stačí jen najít tu pravou.

Kapesníky

Elegantním a možná i trochu netradičním dárkem jsou kapesníky. Zaručeně jimi potěšíte babičku i maminku. Kapesníky navíc dodáváme v dárkových krabičkám, takže to máte bez práce, pánové. A pokud máte pocit, že kapesníkům už dávno odzvonilo, nenechte se mýlit. Jsou stále v kurzu.

Praktická klíčenka

Netradičním, ale za to velmi praktickým dárkem, který nedá vaše milá z ruky, je klíčenka. Slouží nejen k uložení klíčů, ale i různých drobností, které nosíte stále při sobě. Luxusní klíčenky má na svědomí zlínská značka Lagen, takže kvalita zaručena. Mrkněte na různé barvy i typy a zajisté si vyberete.

Třpytivé psaníčko

Elegantní kabelka do ruky, neboli také psaníčko či listová kabelka je dárek, se kterým nelze šlápnout vedle. Hodí se na ples, oslavu, svatbu, do divadlo a na spoustu jiných událostí. Ženy rády psaníčko ladí ke svým šatům či botám a proto jich nikdy nemají dost. Dá se tedy říct, že ať už vyberete jakoukoli barvu, určitě se vaší milé v šatníku neztratí.

Tak co říkáte na naše tipy? Vyberete si?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.