Kabelky Doca, ztělesnění mládí a ženskosti Kabelky Doca, ztělesnění mládí a ženskosti

Kabelky Doca, ztělesnění mládí a ženskosti

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

19. října 2022

Kvalitní, cenově dostupná móda ideální na každodenní nošení. Tak to je Doca! Vámi velmi oblíbená značka módních doplňků, která přesně ví, co ženy potřebují. Kabelky, batohy i peněženky Doca jsou dokonalým příkladem svěžesti, ženskosti, jedinečnosti a vášně dostupné za velmi příznivé ceny.

Doca je řecká značka, která obohacuje svět módy o své kousky již od roku 1989. Za dobu své existence se vyšplhala mezi oblíbené světové značky módních doplňků, a to zajisté oprávněně. Její produkty jsou ztělesněním ženskosti, mladické svěžesti a stylu. Své příznivkyně si Doca našla v ženách všech věkových kategorií. A v čem je její kouzlo? Team dílny Doca předvádí dvakrát ročně nadupanou kolekci jedinečných módních doplňků, které odráží ty nejnovější módní trendy. Zdá se Vám, že tato značka finančně není pro Vás? Tak to se mýlíte. Přestože Doca svým zákazníkům nabízí prvotřídní produkty vysoké kvality, klade důraz na to, aby byly použitelné v každodenním životem a cenově dostupné. A to je právě to, čímž si Doca získala srdce mnoha žen na světě a také to naše. Jsme hrdi na to, že si na kabelecky.cz můžete prohlédnout kousky právě této jedinečné značky.

Dámský béžový batoh doca

Dámy, už máte svůj baťůžek? Že ne? Tak to je velká škoda. Pořiďte si jej a my dáme ruku do ohně za to, že už nebudete nosit nic jiného. Naší jarní srdcovkou je tento krásný béžový batoh Doca, přímo z kolekce jaro 2019. Krásná béžová barva působí velmi jemně a žensky. Navíc ji hravě sladíte snad s každým outfitem. A o elegantním zdobení na přední straně ani nemluvě. My jej prostě milujeme!

  • Dámský batoh Doca 15019 - krémová
  • Dámský batoh Doca 15019 - krémová

červené psaníčko doca

Chystáte se na svatbu, ples, do divadla nebo Vás čeká jiná důležitá událost? Dámy, s tímhle psaníčkem odzbrojíte celý sál. Dokonalá a smyslná červená barva je ztělesněním vášně a ženskosti.

  • Dámské psaníčko Doca 14996 - červená

Vínová peněženka doca

Krásný kousek z dílny Doca, který si najde zalíbení jak mezi mladšími ženami, které zajisté ocení trendy vínovou barvu, tak i mezi zralými ženami, kterým dodá šmrnc. Za nás skvělá, elegantní peněženka, co myslíte?

  • Dámská peněženka Doca 65141 - vínovo-fialová
  • Dámská peněženka Doca 65141 - vínovo-fialová
  • Dámská peněženka Doca 65141 - vínovo-fialová
  • Dámská peněženka Doca 65141 - vínovo-fialová

Khaki kabelka přes rameno

Milujete army styl? Nebo jste jen zastánkyní kabelek neotřelých barev a tvarů? Tak to tu pro Vás něco máme. Stylová khaki taška přes rameno, se kterou se nemusíte bát vyrazit do práce či do města. Je navíc ideální velká, takže do ní hravě uložíte dokumenty, nákup i nějakou tu svačinku.

  • Dámská kabelka Doca 14514 - khaki
  • Dámská kabelka Doca 14514 - khaki

Černá kabelka přes rameno doca

Krásný basic kousek, s jehož sladěním si nemusíte lámat hlavu. Ať už si oblečete cokoli, stačí přes rameno hodit tuto krásnou kabelku a můžete vyrazit. Pohodlná, stylová a hlavně velmi praktická kabelka je snem každé ženy, která se nerada denně zabývá laděním outfitů a nemiluje ani neustálé přendávání věcí z jedné kabelky do druhé. Dámy, ruku na srdce, taky to máte tak?

  • Dámská kabelka Doca 13401 - černá
  • Dámská kabelka Doca 13401 - černá
  • Dámská kabelka Doca 13401 - černá

Růžová crossbody kabelka doca

A konečně krásný, Vámi velmi oblíbený, jarní kousek. Tato crossbody kabelka je prostě HIT! A není se čemu divit. Pohodlný, lehce sladitelný kousek s krásným vzorem na přední straně a navíc ve svěží, růžové barvě? Tak to je sen!

  • Dámská crossbody kabelka Doca 13456 - růžová
  • Dámská crossbody kabelka Doca 13456 - růžová

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.