Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

26. prosince 2023

Štědrý večer byl ve znamení společných okamžiků, velkých očekávání a nadšení z dárků. A dost možná jste mezi všemi těmi tvrdými a měkkými krabičkami našli i obálku, která vám umožní vybrat si něco hezkého přesně podle vašich představ. A co je tím základním módním doplňkem, bez kterého se nikdo z nás neobejde, a který by jsme ideálně měli mít doma hned v několika provedeních? V dámském šatníku je to kabelka, a v tom pánském taška. Tak se pojďme podívat na ty top kousky, a nyní navíc ve slevě.

Tři druhy kabelek, jako základ dámského šatníku

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

Kabelky nejsou jen praktickým doplňkem, ale mohou být také výrazem osobního stylu a elegance. A při jejich výběru je důležité myslet i na modely, které budou vhodné pro různé příležitosti. V první řadě se tedy zaměřit na základní druhy, které by ve svém šatníku měla mít každá žena. Zde jsou tři klíčové tipy, které budou vždy stylové a aktuální.

  • Klasická psaníčko: Tento typ kabelky je skvělým zástupcem elegantního a všestranného doplňku. Psaníčko nebo malá kabelka s řetízkem jsou ideálními společníky pro plesy, večírky, a další společenské události nebo formální příležitosti. Skvěle doplní každé koktejlové šaty stejně, jako velkou večerní. Kompaktní design dodá sofistikovaný a luxusní vzhled, zatímco prostor uvnitř umožní uložit nezbytnosti, jako jsou mobilní telefon, rtěnka nebo malá peněženka.
  • Kožená kabelka přes rameno: Pro každodenní použití je nenahraditelná kvalitní taška přes rameno. Tento typ kabelky je pohodlný, praktický a absolutně nadčasový. Díky možnosti nošení přes rameno je zároveň ideální pro každodenní aktivity, jako je nakupování, práce nebo procházky městem. Má dostatek prostoru a dodá outfitu ležérní i elegantní vzhled.
  • Shopperka nebo tote bag: Prostorná kabelka na nákupy nebo nošení větších předmětů je další výhodnou investicí. Tento typ kabelky je vhodný pro příležitosti od pracovních pochůzek a nákupů až po víkendové výlety. Masivnější konstrukce poskytuje odolnost a funkčnost, zatímco jednoduchý a čistý design umožňuje snadné kombinování s různými outfity.

Tři druhy tašek, jako základ pánského šatníku

Kabelky a pánské tašky v povánočním výprodeji

Doplnění šatníku správnými taškami není jen otázkou praktičnosti, ale také výrazem mužského stylu a elegance. Existuje několik klíčových typů tašek, které jsou ideální pro různé situace a outfitové kombinace. Zde jsou tři základní druhy tašek, které by měly být základem pro každého moderního muže.

  • Kožený aktovka nebo taška na notebook: Do práce, na schůzky i na přednášky je kožená aktovka nebo taška na notebook nepostradatelná. Tento typ tašky je ideální pro každodenní pochůzky, a zároveň profesionální vzhled. Kvalitní kožená konstrukce poskytuje odolnost a elegance, zatímco dostatek úložného prostoru pro notebook, dokumenty, a další potřeby zaručuje praktičnost a styl v jednom.
  • Messenger bag: Pro každodenní potřeby je menší messenger taška praktickou a stylovou volbou. Je vhodná na volnočasové aktivity, setkání s přáteli i cesty do města. Díky možnosti nošení přes rameno nebo přes tělo je velmi pohodlná, jednoduchý a moderní design zase dodává outfitu ležérní vzhled.
  • Víkendová taška: tzv. weekender sice není klasická taška, ale rozhodně by neměla chybět v žádném pánském šatníku. Je skvělou parťačkou na kratší cesty i na delší lety, na palubu, poskytuje dostatek prostoru, a také je elegantním kouskem, který si v posledních letech oblíbili muži po celém světě. Zkrátka nepostradatelný kousek.

Top značky kabelek a tašek ve slevě

S novým rokem se blíží i období nových kolekcí a kampaní u našich oblíbených módních značek. Ty, ale ještě předtím, musí doprodat starší kousky. Pokud tedy máte již delší dobu vybranou kabelku nebo například pánskou tašku, o které přemýšlíte, tak je nejvyšší čas se rozhodnout. Velkým plusem by v těchto dnech mohla být i výhodná cena.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.