Jaro s novým Calvinem Kleinem Jaro s novým Calvinem Kleinem

Jaro s novým Calvinem Kleinem

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

4. dubna 2023

Jak lépe odstartovat jaro, než s novou kabelkou? Vždyť je nepostradatelným doplňkem a parťákem do nepohody. Značek, které nabízí kvalitu i originální design, je dnes na trhu více než dost. Jednou takovou je i Calvin Klein, který se vyznačuje především minimalismem, provokativností a neutralitou. Kromě džín a spodního prádla značka sází i na kabelky a doplňky, které jsou doplňovány ikonickým CK logem. Ten dodává produktům punc luxusu, který je ale dostupný i pro střední třídu.

Ideální parťák pro každou příležitost

Nebudeme si nic nalhávat. Základem každého dámského šatníku není jedna nebo dvě, ale hned čtyři kabelky. Ano, pokud chcete být připravena na každou příležitost i situaci, měla byste ve skříni mít: tote bag, kabelku do ruky, malou kabelku a společenskou kabelku. Každá z nich má totiž svůj účel i specifika.

Proč investovat do CK?

Proč Calvin Klein? Protože se jedná o nadčasovou značku a designové produkty. Navíc jde o skutečně luxusně vypadající doplněk. Kabelky se pohybují v různých cenových relacích a je jen na vás, zda budete vybírat ze základních kolekcí nebo upustíte uzdu své fantazii a odvážete se. Navíc, kromě klasických kabelek, nabízí i širokou nabídku městských batůžků a dalších doplňků. A pro milovnice udržitelné módy CK sází především na recyklovatelné a ekologické materiály

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.